marți, 8 decembrie 2020

Castigam fiecare 30 de lei cu BT Pay!

Vestile bune trebuie date mai departe asa ca de acum iti poti invita prietenii in BT Pay.

Asa va fi mai usor sa va transferati bani si sa faceti split the bill oriunde.

In plus, este asa de usor sa platesti cu telefonul, incat merita si altii sa se bucure de experienta.

Iar acum eu si prietenul nou adus in BT Pay, primim fiecare 30 lei pe card.

Asadar..

1. descarca aplicatia BT Pay folosind link-ul meu https://btpay.page.link/y2yt,

2. plateste cu telefonul in urmatoarele 7 zile si putem castiga amandoi cate 30 de lei.


IMPORTANT

Participantii eligibili acestei campanii sunt persoanele fizice:

☑ care nu au avut instalata aplicatia BT Pay pe respectivul numar de telefon, inainte de inceperea campaniei;

☑ care isi inroleaza cardul/cardurile emis/e pe numele sau in BT Pay si efectueaza o plata cu telefonul la comercianti (BT Pay si Apple Pay) in termen de 7 zile calendaristice de la descarcarea aplicatiei insa nu mai tarziu de 22 ianuarie 2021;

☑ care au cont curent deschis la BT la data acordarii premiului.

Daca vrei detalii complete, gasesti regulamentul pe site-ul băncii.

Data limita campanie: 15 ianuarie 2021.


Iata 7 superputeri pe care ti le dau banii cardurilor Bancii Transilvania 😊:

1. Faci cumparaturi rapide, atat cu cardul fizic, cat si cu cel digital, din aplicatiile de pe telefon;

2. Stii unde au mers banii daca arunci o privire pe istoricul tranzactiilor in BT Pay, NEO sau BT24;

3. Contactless is stressless, mai ales in ziua de azi: toate platile cu cardul sunt contactless. In plus, indiferent de suma platita, pentru ce achiti cu telefonul nu e nevoie de PIN;

4. E mai sigur (a se citit sanatos) pentru tine: in perioada aceasta chiar nu e recomandat cash-ul;

5. Primesti puncte STAR, tot pe card, la fiecare cumparatura cu cardul STAR la partenerii din programul cu acelasi nume. Punctele pot fi folosite la alte cumparaturi;

6. Esti primul la oferte daca arunci o privire in BT Pay/Oferte.

7. Trimiti bani din trei miscari (adica tap, tap, tap), prin BT Pay, NEO sau BT24.

Daca, totusi, ai nevoie de cash, cel mai la indemana pentru #bankingladistanta ar fi bancomatele Bancii Transilvania. 70% din ATM-uri sunt contactless, iar la acestea nu trebuie introdus cardul in fanta, ci doar apropiat de semnul contactless. Sau, o idee si mai tare: daca ai BT Pay sau NEO nu trebuie sa ai la tine cardul (fizic). De exemplu, daca ai BT Pay, intra in aplicatie si o sa vezi optiunea Retrage cash, iar de acolo urmeaza pasii.

Este excelent ca lumea prefera tot mai mult cardul digital, asa incat acum 1 din 4 carduri este inrolat in wallet-uri (BT Pay, Apple Pay si – mai nou – Google Pay) pentru banking prin telefon.

In cazul in care te-am convins de beneficiile BT Pay, da un clic pe link-ul de mai jos si ..





Platforma de jocuri Google Stadia, disponibilă și în România

Platforma de jocuri Google Stadia poate fi accesata la adresa stadia.google.com sau in Android

Platforma de jocuri Google Stadia este disponibilă şi în România, aceasta fiind un serviciu de tip cloud, accesibil online la adresa stadia.google.com sau prin aplicaţia mobilă cu acelaşi nume, ce permite celor interesaţi să joace numeroase jocuri video, fără a avea nevoie de dispozitive puternice, capabile să ruleze aceste jocuri, informează compania.

Stadia funcţionează cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete şi telefoane compatibile, precum şi cele mai populare controlere de jocuri.

Platforma de jocuri Google Stadia poate fi accesata la adresa stadia.google.com sau in Android

Stadia funcţionează imediat, fără să fie nevoie de a descărca sau actualiza jocul, printr-o conexiune stabilă la internet.

Stadia este disponibil oricărei persoane care are o adresă de Gmail, în două variante: gratuită şi cu abonament.

În cea gratuită, cei care se înregistrează pot juca jocuri precum Destiny 2 şi Super Bomberman R Online.

Toţi utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platformă. Abonaţii Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die! 3, iar în fiecare lună sunt adăugate noi jocuri disponibile abonaţilor Stadia Pro. Abonamentul Stadia Pro este de 45 lei/lună.

De asemenea, orice abonat Stadia, indiferent de tipul de cont, are acces la magazinul Stadia, de unde poate achiziţiona şi juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin's Creed: Walhalla, NBA 2k21. Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion.

Serviciul Google Stadia este disponibil la adresa stadia.google.com sau prin aplicaţia dedicată Android şi, în următoarea perioadă, iOS. Stadia are nevoie de o conexiune de internet stabilă cu o viteză de cel puţin 10 Mbps/secundă.

Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.

Platforma de jocuri Google Stadia poate fi accesata la adresa stadia.google.com sau in Android

luni, 23 noiembrie 2020

Noul tău coleg util în promovarea online.


Ești specialist în promovarea online?

Ești freelancer și te ocupi de promovarea online?

Te-ai săturat de “export as” din Google Ads și Facebook Business Manager și import în Gsheet sau Excel?

Te-ai săturat să stai cu grijă dacă ai greșit vreo formulă când ai adăugat un cont nou sau un nou canal pentru un client?

Faci asta săptămânal, dar ai vrea să poți să o facă cineva zilnic și ție doar să-ți spună ce conturi au abateri și unde trebuie intervenit?

Vrei că munca ta să fie mai mult despre optimizare și eficientizare decât despre monitorizare și verificare?

Șterge cu buretele aceste probleme pentru tot restul vietii tale și bucură-te de Reefkig Budgets (RB). Este aplicația nominalizată la categoria Global Search Technology of the Year 2020, fiind o soluție folosită de profesioniști în marketingul online pentru monitorizarea și controlul bugetului planificat.

Soluția este folosită de agențiile de digital marketing și performance marketing de top pentru monitorizarea investițiilor în promovarea online.

Gata cu supraconsumul sau subconsumul! Gata cu campaniile uitate pornite! Gata cu grija pentru bugetul de promovare investit uniform, pentru că acum trebuie să te îngrijești să-l faci să aducă cât mai multe rezultate.

În cazul în care te identifici în cele ce urmează:

+ Ioana, este proprietara unui magazin online care desfasoara campanii pe Google sau Facebook si care este stresata de bugetul care se duce si in ciuda faptului ca are un oarecare feedback la nivel de comenzi inregistrare, apeluri primite, simte ca nu este ea cea care e in control asupra bugetului. De fiecare data este surprinsa de bugetul consumat. Ar vrea sa aiba ceva mai mult control si ar fi dispusa sa plateasca pretul corect pentru acest confort. Chiar si in relatie cu agentia care se ocupa de campanii, parca ar vrea sa arunce un ochi sau sa ii traga de maneca daca simte ca lucrurile nu se intampla conform planificarii.

+ Andrei, este specialist, freelancer care este certificat in Google Ads si are si ceva examene de certificare de la Facebook si ar vrea sa nu mai petreaca atat de mult timp pe taskuri triviale, cum ar fi managementul bugetului. Acesta poate ca lucrează in acelasi timp intr-o agentie si poate mai lucreze si ca freelancer pe cateva conturi mici. Timpul este cea mai mare problema a sa. Vrea sa investeasca mai mult pe optimizarea campaniilor si mai putin pe taskurile de rutina. Cea mai mare frica a sa este sa ramana cu buza umflata la finalul unei luni si sa ii fie rusine sa ii spuna Ioanei (clientului sau) ca a cheltuit cu 200 euro peste buget sau ca nu a investit decat 40% din bugetul stabilit. In acest scenariu trebuie sa inventeze motive si risca relatia cu Ioana. Nu vrea sa plateasca prea mult pentru acest confort pentru ca oricum acum nu prea face acest task si isi incearca norocul de la o luna la alta sau foloseste optiunile oferite de Google si Facebook de buget pe campanie, dar care nu ii permit control. Ar fi dispus sa plateasca pretul corect ca sa rezolve aceasta problema.

+ Mihai, este managerul unei agentii digitale si ar vrea sa castige ceva mai mult timp pentru echipa si sa fie mai mult in control asupra efortului pe care il fac oamenii din echipa sa pe ceea ce inseamna gestiunea bugetului. Ar vrea sa poata sa vina cu insight-uri pentru clientii a caror campanii le are in grija direct din stadiu de planificare. Raportarea este esentiala pentru el si ar vrea sa poata sa ofere instant un overview simplu de inteles unui client oricand pe parcursul unei campanii. Mihai isi doreste ca si specialistii dar si oamenii care vorbesc cu clientii sa fie constienti cand lucrurile merg conform planificarii. Mihai nu vrea ca echipa lui sa petreaca 10 min pe zi pe cont, pentru ca portofoliul de 50 de conturi ar face ca specialistii sa piarda o zi intreaga doar pe asta, indiferent daca consumul de buget functioneaza ca cel planificat, sau nu. Mihai vrea sa poata sa le ofere clientilor sai sansa sa aiba bugete diferite pe diferite campanii si sa gestioneze acest lucru conform unui buget planificat. Mai ales pentru acei clienti care au branduri care participa la bugetul campaniilor avand o contributie separata la buget. Mihai ar fi dispus sa plateasca pretul corect pentru a eficientiza departamentul si echipa.

+ Daniel, spre deosebire de Mihai, face parte dintr-o agentie de retea mare, in care poate avea in subordine 2-3 Mihai. Relatia cu clientul este mai importanta chiar decat rezulatele propriu-zise. Deja aici se folosesc solutii din retea si implementarea unei solutii noi ar ridica provocari. Insa faptul ca un utilizator poate avea acces diferit pe anumite conturi si campanii, faptul ca nu ar mai exista situatia in care o campanie este uitata pornita cand ea ar trebui sa fie inchisa si bineinteles, pentru ca discutam de bugete mari, interventia din timp rezolva abaterile mari in plus sau in minus si asigura continuitatea si o relatie buna cu clientii. Cei mai fericiti in echipa lui Daniel vor fi specialistii, printre care si Andrei si chiar Mihai care ar vrea sa inteleaga mai bine cum ar putea sa scape de taskurile astea pe care “oricum nu le fac pe cat de des ar trebui” si apoi pentru ca sunt taskuri plictisitoare si de obicei nimeni nu le apreciaza ca atare.

atunci profită de beneficiile Reefkig Budgets (RB):

☑ access la webinarii de sprijin cu întrebări și răspunsuri la probleme reale

☑ un curs bine structurat care te ajută să înțelegi de ce ai nevoie ca să beneficiezi la maxim de informațiile din Reefkig Budgets (RB)

☑ o serie de podcasturi și interviuri cu specialiști care explică de ce e nevoie de o astfel de soluție

☑ tutoriale video despre cum să faci monitorizarea + asistență la setup-ul inițial pentru a nu-ți bate capul când decizi să începi

Totul cu scopul de a monitoriza eficient bugetul de promovare și a te putea axa pe ceea ce contează cel mai mult și anume eficientizarea și optimizarea promovării.

Varianta pentru freelanceri și specialiști poate fi accesibilă acum spre testare cu opțiunea “30 de zile sau îți dăm banii înapoi”, timp în care te vei convinge că e ce ai tu nevoie.

Freelanceri au o opțiune de plată inedită. Vei putea alege să plătești cât vrei, în funcție de cât aport a adus soluția pentru tine, oricât între 29 euro/luna și 99 euro/luna (minim 29 euro/luna).


PS. Ecosistemul online Reefkig.com include o suită de trei aplicații software menite să crească productivitatea și să ofere o "coloană vertebrală" logică și coerentă organizației în care este implementat:
  • Reefkig CRM (actual stadiu beta)
  • Reefkig Tasks (actual stadiu beta)
  • Reefkig Budgets (stadiu public live)
PPS. Nu uita! Toți cei care își activează o soluție de abonament plătit Reefkig Budgets beneficiază de trainingul de pe Udemy.

marți, 10 noiembrie 2020

Facebook/Messenger Rooms gratuit, o alternativă la Zoom-ul plătit.


Zoom a fost serviciul care a crescut exponențial în timpul pandemiei, fiind folosit de sute de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Facebook a contracarat cu opțiunea Rooms. Lansată ulterior Zoom-ului, Rooms este gratuit pentru întâlniri video cu maxim 50 de oameni, fără limită de timp și, în plus, nefiind nevoie de un cont de Facebook pentru a participa la întâlnire.

La crearea unei camere virtuale (Rooms), toți prietenii o vor găsi la începutul news feed-ului lor sau în cadrul grupurilor sale. Tu stabilești cine va intra în cameră.

Messenger Rooms permite realizarea de apeluri video de grup prin care participanții pot să petreacă timp alături de prieteni, familie și cei cu care împărtășesc aceleași interese, într-un mod cât mai simplu.

Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messenger sau Facebook, iar cei care le găzduiesc pot invita pe oricine să participe.

Prin Messenger Rooms se pot ține orice fel de evenimente.

Aceștia pot începe un apel video prin Messenger Rooms și îl pot distribui pe Facebook, în Noutăți, Grupuri sau Evenimente, astfel încât să fie cât mai ușor pentru participanți să se alăture.

Află din video cum să-ți creezi camera virtuală.

joi, 29 octombrie 2020

Google Pay, din 17 Nov. in Romania.


Google Pay (G-Pay) este un serviciu de plati cu telefonul mobil, smart watch-uri si bratari smart, precum si de gestiune a cardurilor bancare pe care Google il pune la dispozitie celor interesati.

Concret, daca telefonul tau are NFC (Near Field Communication), poti merge la cumparaturi fara sa-ti iei cardurile cu tine.

Mod de utilizare
1. Instalam Google Pay din magazinul de aplicatii Google Play.
2. Deschidem aplicatia si apoi inrolam un card cu care se poate plati contactless (e.g. cardul Revolut).
3. Cand vrei sa platesti la POS, deschizi aplicatia Google Pay, activezi NFC si apropii telefonul de POS.

Google Pay este facil si in cazul platii pentru cumparaturile online. Are functionalitatea Autofill, fara sa mai fie nevoie de a completa intotdeauna datele cardurilor.

Permite si autentificarea pe baza de amprenta, cod, deblocare faciala.

De retinut
1. Nu va mai fi solicitat codul PIN pentru plati mai mari de 100 de lei.
2. Permite stocarea de carduri virtuale intr-un portofel digital.
Cardurile pot fi adaugate facandu-le o poza sau introducand manual datele lor.

Primele banci din Romania care vor folosi G-Pay vor fi:
  • Banca Transilvania
  • Unicredit
  • ING
cu beneficii faine si pentru utilizatorii Revolut.

Avem verde la un shopping fain din 17 Nov. 2020 💚

vineri, 23 octombrie 2020

Facebook Dating, acum și în România, GRATUIT.


Dacă te-ai săturat de servicii precum Tinder sau Bumble, atunci poți apela si la serviciul integrat în platforma principală Facebook și în aplicația de mobil, care permite utilizatorilor să-și găsească parteneri online.
Pentru a accesa Facebook Dating nu trebuie să-ți faci un cont distinct sau să instalezi o nouă aplicație pe telefon. Totul se întâmplă pe site-ul Facebook sau în aplicația pe care o ai deja. Cele două profiluri sunt separate prin conținutul aferent fiecăruia.

Facebook afirmă că nu te poți trezi cu un profil de Dating. Așadar, va fi necesar să-ți creezi unul manual. Poți alege fotografiile și informațiile care să apară public despre tine. Poți alege să integrezi evenimentele la care mergi sau grupurile Facebook din care faci parte.

Bine de știut
  • Facebook Dating este disponibil doar utilizatorilor majori, de peste 18 ani.
  • Funcția Stories, prezentă și pe Facebook Dating, poate importa story-uri din Facebook sau din Instagram.
  • În Messenger Dating nu poți trimite decât mesaje text, fără link-uri, fotografii sau clipuri video.
  • Există control avansat pentru a putea bloca persoane de pe Dating, în cazul unor interacțiuni neplăcute. 
  • Prietenii din listă sunt excluși automat și nu te pot găsi pe Facebook Dating.
  • Ai opțiunea de a bloca prietenii prietenilor, dacă vrei.
  • Există opțiunea Secret Crush (ai până la 9 alegeri pentru a-i pune pe o listă secretă dacă-ti plac una sau mai multe persoane din lista de prieteni sau urmăritori de pe Instagram)
  • Include posibilitatea de a avea o întâlnire video în care să te cunoști cu posibilii parteneri, înainte de o întâlnire reală.
Info suplimentare mai jos.


Serviciul îl poți accesa în secțiunea dedicată din Facebook în România, alături de Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Regatul Unit, fiind disponibil mai demult în Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Vietnam.

miercuri, 14 octombrie 2020

Cum să folosești Waze pe desktop.

Telefoanele mobile sunt la îndemână atunci când navigați într-un oraș nou. Uneori, un PC este un loc mai bun pentru a începe. Pe interfața web a Waze-ului, puteți începe o călătorie pe PC și apoi o puteți trimite pe telefon.

Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți aplicația Waze instalată pe mobil și că sunteți conectat.

Apoi, pe calculator, deschideți cu un browser web site-ul Waze. În dreapta sus, faceți clic pe „Conectare” (sau deschideți mai întâi meniul). 


Veți vedea un cod QR. Deschideți camera telefonului și îndreptați-o către codul QR. Apoi, pe telefon ar trebui să apară un link.


Dacă nu doriți să vă încurcați cu codurile QR, puteți face clic și pe „Conectați-vă altfel”. Acest lucru vă permite să introduceți numele de utilizator și parola.


Acest proces vă va conecta pe web cu același cont pe care îl utilizați pe telefon sau tabletă. După ce v-ați conectat pe web, faceți clic pe „Live Map” pe pagina principală Waze.


Tastați locația dorită în caseta de text din stânga sus.


Selectați locația și veți vedea câteva informații despre aceasta. Faceți clic pe „Indicații”.


Tastați locația de pornire (sau faceți clic pe pictograma Swap pentru a reveni la o locație anterioară). De asemenea, puteți să dați clic pe „Părăsiți acum” sau „Sosiți după” și să tastați o oră. Când totul este așa cum doriți, dați clic pe „Salvați în aplicație”.


O notificare va apărea pe telefon. Dacă ați ales o oră „Sosire până”, notificarea va apărea în momentul plecării. Atingeți-o pentru a lansa navigarea în aplicația Waze.


Aplicația Waze se va deschide și veți vedea câteva informații despre traseu. Atingeți „Du-te acum” pentru a începe navigarea.


Gata! Urcați în mașină și mergeți în locul mult așteptat.

joi, 8 octombrie 2020

Apel de pe Web.WhatsApp.com.


WhatsApp nu este doar pentru telefoane. Cu WhatsApp Web, puteți accesa popularul chat messenger pe tablete Mac, Windows, iPad sau Android. WhatsApp Web este foarte ușor de configurat pe oricare dintre aceste dispozitive și lucrul bun este că puteți utiliza WhatsApp Web fără telefon. Pe scurt, WhatsApp Web online este practic o oglindă a omologului său mobil. WhatsApp Web necesită să aveți telefonul iPhone sau Android aproape de computer pentru a-l utiliza.

WhatsApp a susținut pe Wabetainfo că va oferi un nou buton de apelare audio-video în versiunea sa web.

Se așteaptă ca această caracteristică să fie lansată în curând.

După introducerea acestei funcții, utilizatorii vor putea, de asemenea, să efectueze apeluri audio sau video cu WhatsApp Web via calculatoare și laptopuri.

Wabetainfo a precizat că WhatsApp folosește butoane de apel vocal și video în versiunea web a aplicației sale mobile (WhatsApp Web 2.2037.6) și se află în prezent în faza de dezvoltare.

Mai mult, pe lângă butoanele de apel vocal și video din versiunea Web WhatsApp, compania lucrează și la o nouă pictogramă. A distribuit capturi de ecran ale noilor iconițe din camera de mesagerie, contacte, cameră și galerie, care sunt dezvoltate pentru web WhatsApp.

Aceste caracteristici pot fi destul de utile în curând pentru utilizatorii care folosesc WhatsApp pe desktop.

În afară de aceasta, WhatsApp lucrează și la un nou ecran de încărcare pentru versiunea sa web.

Wabetainfo afirmă că această nouă caracteristică poate fi utilizată pentru rularea aceluiași cont WhatsApp pe mai multe dispozitive.

Abonamente via Revolut, din această lună.


Revolut lansează această funcţionalitate ce permite monitorizarea plăţilor recurente şi abonamentelor într-un singur loc, din aplicaţie.

Utilizatorii aplicaţiei vor fi notificaţi atunci când urmează să fie efectuată o plată planificată.

Notificări vor mai primi şi când nu mai au suficiente fonduri pentru a plăti abonamentele.

Plata oricărui abonament poate fi blocată şi deblocată direct din aplicaţia Revolut.

Veţi putea să vedeţi în secţiunea dedicată din aplicaţie cât cheltuiţi pe fiecare plată planificată, la fiecare comerciant în parte.

În plus puteţi bloca plăţile rapid, încât să nu mai fiţi nevoiţi să accesaţi website-ul comerciantului pentru a anula abonamentele încheiate. Se pot economisi bani şi preveni cheltuielile nedorite. Dacă vă răzgândiţi, abonamentul se poate debloca din aplicaţie, la fel de simplu.

Revolut a lansat recent o nouă suită de produse pentru a le oferi utilizatorilor mai mult control şi vizibilitate asupra cheltuielilor. Sunt incluse aici şi instrumente de bugetare avansată şi analitice, iar în perioada următoare compania va lansa noi funcţionalităţi pentru a îşi ajuta clienţii să îşi gestioneze mai bine banii. Spre exemplu vor exista notificări atunci când perioada de utilizare gratuită a unui produs se apropie de final, pentru a putea decide dacă veţi continua sau bloca plata.

În vara acestui an Revolut a lansat în România conturile Junior pentru utilizatorii Standard, iar utilizatorii Premium şi Metal au avut la dispoziţie două funcţionalităţi noi: Sarcini şi Alocaţie Săptămânală. Toate sunt destinate celor cu vârsta fragedă (între 7 şi 17 ani) şi părinţilor care vor să le bugeteze cheltuielile.

marți, 29 septembrie 2020

Nou de la Outlook: Funcție de autocompletare a mesajelor și suport pentru comandă vocală.

Microsoft anunță un nou serviciu de asistență prin comandă vocală, special adaptat pentru clientul Outlook.

Disponibil pe toate cele trei platforme majore – Windows, Android și iOS – noul serviciu de asistență prin comandă vocală folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a oferi servicii de căutare în colecția de mesaje și chiar dictarea mesajelor email, atunci când tastarea manuală nu este o opțiune viabilă.

Utilizatorii Outlook vor putea folosi serviciul de comandă vocală și pentru a programa evenimente în calendar, apela colegii de serviciu prin Microsoft Teams și iniția căutări după fișiere.


Microsoft Outlook devine și mai ușor de folosit

Tot bazat pe inteligență artificială, un nou sistem predictiv va sugera răspunsuri predefinite pentru mesajele primite, adaptate la contextul acestora.

Același sistem predictiv va funcționa și în timp ce tastezi mesaje email, propunând completări pe care le poți insera cu o simplă alunecare peste textul afișat în continuarea mesajului, scutind timp pentru alte activități importante.









Utilizatorii versiunii Outlook pentru Android vor putea și să aleagă și un set personalizat de acțiuni care să apară în dreptul mesajelor anunțate în lista de notificări, cum ar fi ștergere, arhivare, sau marchează citit.

De acum, înregistrările programate în Calendar vor fi ilustrate cu informații despre starea vremii în ziua respectivă, ajutând utilizatorii să prevadă ajustări de ultim moment, vizând aspecte cum ar fi ținuta folosită și ora de întâlnire.

Sursa: Go4it

Waze prezintă noi îmbunătățiri ..

și anume:
  • va putea oferi indicații precise pentru selectarea benzii de circulație la intrarea în intersecții, pasaje și ieșiri de autostradă.
  • noul algoritm predictiv bazat pe inteligență artificială, capabil să ofere estimări mai precise pentru timpul de sosire la destinație.
Dacă până acum, Waze estima timpii de călătorie mai mult pe baza datelor statistice cu traficul auto observat de-a lungul timpului, noul algoritm asistat de inteligență artificială va ține cont și de informații obținute în timp real de pe dispozitivele utilizatorilor aflați în tranzit.

Noul sistem ține cont de mai multe aspecte, cum ar perioada din calendar și calitatea carosabilului, limitele de viteză, eventuale accidente raportate și congestionarea cauzată de lucrări la carosabil sau închideri ale arterelor de circulație adiacente.

Utilizatorii Waze primesc un ajutor suplimentar și din partea Google Assistant, luând forma unor mesaje de notificare care vor alerta cu privire la schimbarea condițiilor de trafic, propunând ajustarea timpului de plecare.

Nevoia de schimbare a algoritmilor Google Maps și Waze a fost expusă cât se poate de clar în această vară, când pentru rutele calculate doar pe baza istoricului de trafic eroarea timpilor de călătorie furnizați a crescut cu până la 50%, algoritmii neputând compensa pentru traficul neobișnuit de lejer din zilele de carantină. Acest lucru s-a datorat faptului că aplicația acorda prioritate modelelor de trafic din ultimele 2-4 săptămâni, neavând capacitate de adaptare la situații excepționale care afectează la scară largă traficul auto.

O altă adiție Waze preluată tot din Google Maps este și Lane Guidance. Declanșată la apropierea de intersecții, pasaje sau ieșiri de autostradă, funcția oferă indicații pentru selectarea benzii de circulație potrivită pentru manevra ce urmează să fie executată.



Unele țări primesc și funcții adresate navetiștilor, ajutând șoferii și călătorii să se găsească mai ușor cu ajutorul Waze, eventual, confirmând în avans prețul călătoriei.

PS. Achiziționat de Google în anul 2013 cu 1,1 miliarde de dolari, Waze raportează în prezent scăteri atât a numărului de utilizatori activi lunar, dar și a numărului de utilizatori care utilizează efectiv aplicația. Cei care încă folosesc Waze parcurg și ei tot mai puțin kilometri, ceea ce constituie un semnal de alarmă atât pentru Waze, dar și economia globală la modul general.

Sursa: Go4it

miercuri, 9 septembrie 2020

Asigurare Raspundere profesionala IT.

Asigurarea aceasta este pentru tine daca ..




Pentru ce vei fi acoperit

Raspundere profesionala IT - TechPI
Te acopera pentru daunele pe care le-ai cauza clientilor tai din erori sau omisiuni in urma prestarii activitatii profesionale.

Atacuri Cibernetice - First Party Cyber
Te acopera pentru daunele proprii provocate de un atac cibernetic.

Raspundere Cibernetica - Third Party Cyber
Te acopera pentru daunele provocate tertilor ca urmare a unui atac cibernetic asupra ta.


Aditional vei beneficia de acoperire si pentru

Raspunderea contractuala si pierderi financiare directe – Te acopera pentru orice reala sau presupusa incalcare a obligatiei, act, eroare, declaratie gresita sau care induce in eroare, incalcare a obligatiei de confidentialitate sau omisiune din neglijenta, comise in cadrul indeplinirii sau neindeplinirii serviciilor profesionale.

Cheltuieli reputationale - Te acopera pentru cheltuielile necesare pentru a contracara efectele negative din mass-media, ca urmare a unui atac cibernetic.

Amenzi si penalitati ale Autoritatilor - Te acopera pentru amenzile si penalitatile impuse de catre Autoritati in cazul unui atac care ar duce la pierderi de date cu caracter personal (GDPR).

Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si defaimare - Te acopera pentru prejudiciile reclamate de catre terte parti ca urmare a defaimarii, subaprecierii produselor, incalcarii neintentionate a drepturilor de proprietate intelectuala, etc.

Subcontractori - Te acopera pentru eventuale prejudicii produse de catre subcontractorii cu care exista incheiate contracte de prestari servicii.


Beneficiile asigurarii prin Otto Broker

Avantajul pe care il ai atunci cand lucrezi cu Otto Broker este ca afli despre toate politele disponibile, precum si detaliile legate de clauzele suplimentare acoperite.

De ce ai incheia o asigurare de raspundere profesionala IT prin Otto Broker si nu prin alte canale de vanzare? 

Otto Broker
1. Beneficiezi de acoperire la standarde internationale ce raspunde celor mai stricte cerinte contractuale impuse de clienti locali sau internationali
2. Poti alege limita de raspundere de care ai nevoie: intre 100.000 EUR si 25 mil EUR
3. Costuri competitive ce pornesc de la 450 EUR/an
4. Ai acoperire oriunde in lume, inclusiv SUA sau Canada
5. Ofertare si emitere rapida, cu un minim de informatii necesare la anumiti parteneri
6. Beneficiezi de suport specializat in caz de dauna prin access la echipe specializate de securitate cibernetica, avocati specializati, companii de comunicare in caz de criza (PR)
7. Primesti consultanta pentru alegerea unei acoperiri in conformitate cu expunerea companiei si poti opta pentru clauze suplimentare

ALTE CANALE DE VANZARE
1. Ai parte de o acoperire simplista care de multe ori te acopera doar pentru prejudiciile produse clientilor locali
2. Flexibilitate redusa in alegerea limitei potrivite
3. Costurile minime pornesc de la 1.000 EUR/an
4. De cele mai multe ori acoperirea este limitata doar la teritoriul Romaniei
5. Ti se solicita completarea unor chestionare stufoase chiar si pentru configurarea unei oferte
6. Suportul post vanzare este oferit in limita intelegerii problemei si de multe ori doar reactiv
7. Ai parte doar de servicii standard de asigurare si expertiza redusa in intelegerea riscurilor la care compania ta este expusa


Cum functioneaza asigurarea


A) In mod uzual perioada de valabilitate este de 12 luni, timp in care esti acoperit pentru eventuale daune pe care le-ai putea produce clientilor tai

B) Anterioritatea iti este necesara daca primesti cereri de despagubire pentru servicii prestate anterior emiterii politei

C) Perioada de avizare extinsa iti este necesara pentru a avea acoperite cererile de despagubire pe care le primesti dupa expirarea perioadei de valabilitate a politei, in cazul in care decizi sa nu o mai reinnoiesti;

Partenerii Otto Broker
Colaboreaza cu cei mai buni asiguratori locali si internationali pentru a-ti putea propune o gama variata de solutii de asigurare asimilate industriei IT.

ottobroker.ro


Otto Broker este prima companie de brokeraj in asigurari din Romania fondată în 2001.

In prezent gestioneaza un portofoliu de peste 130.000 de clienți activi pe Retail și 400 de companii din diverse industrii prin divizia Corporate, care este specializata in asigurari de credite comerciale si garantii, asigurari de raspunderi profesionale IT.

Prin ottobroker.ro se ofera posibilitatea clientilor de a-si incheia singuri asigurari de RCA, asigurari medicale de calatorie, asigurari de locuinte si asigurari de biciclete.

marți, 1 septembrie 2020

Dispozitivul de localizare Chipolo, util oriunde, oricand.

Disponibil in doua moduri:

⬤ DISC: galben, negru, verde, rosu, albastru

▆  CARD

reprezinta un mic dispozitiv de urmarire prin Bluetooth 4.0, care te ajuta sa iti gasesti lucrurile pierdute sau ratacite, in doar cateva secunde, cu ajutorul aplicatiei disponibila pentru telefoanele cu sistemele de operare Android si iOS.

Chipolo utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a te ajuta sa localizezi lucrurile pretioase.

Are un difuzor incorporat, care emite un sunet puternic (ales din 6 variante) de pana la 90 de db, ceea ce inseamna ca iti vei gasi lucrurile mult mai usor si vei auzi sunetul de la distanta.

Corespunde standardului IP5, deci este rezistent la apa, astfel stropii de apa nu vor afecta in niciun fel buna functionare a dispozitivului.

Cu ajutorul aplicatiei puteti urmari unde se afla discul Chipolo in acel moment, astfel gasind obiectele pe care le-ati pierdut sau chiar persoanele dragi tie.

Usor de folosit pentru a gasi cheile, rucsacul, portofelul, precum si orice alt obiect ce permite conectarea cu discul cu ajutorul inelului de prindere. 

De asemenea, cu ajutorul discului puteti gasi usor telefonul, apasand butonul si transmitand mesaj telefonului sa emita un semnal sonor. Puteti de asemenea conecta mai multi utilizatori la acelasi dispozitiv.
  • Semnal sonor pe discul Chipolo cu ajutorul telefonului 
  • Semnal sonor pe telefon cu ajutorul discului Chipolo 
  • Urmarire pe harta 
  • Raza de actiune: 60 m 
  • Poate fi cautat si de alti utilizatori 
  • Control vocal 
  • Dimensiuni: 35 mm x 5 mm 
  • Compatibilitate: IOS 9 si variante mai noi, precum si Android 4.4 si variante actualizate. 


Chipolo Card este cel mai subtire dispozitiv ce va poate ajuta sa va gasiti portofelul. Cu un design simplu si subtire, se poate potrivi oricarui lucru pe care nu doriti sa il pierdeti, putand fi montat chiar si pe telecomanda TV. Conectare facila cu aplicatia Chipolo, din care puteti urmari locatia obiectului dorit si cu ajutorul caruia puteti afla chiar si unde se afla telefonul.

Oricand la indemana, usor de ascuns in geanta sau in geaca, usor de lipit pe diverse obiecte, usor de detectat cu ajutorul conexiunii bluetooth.
  • Semnal sonor pe discul Chipolo cu ajutorul telefonului 
  • Semnal sonor pe telefon cu ajutorul discului Chipolo 
  • Urmarire pe harta 
  • Raza de actiune: 60 m 
  • Poate fi cautat si de alti utilizatori 
  • Control vocal 
  • Dimensiuni: 35 mm x 5 mm 
  • Compatibilitate: IOS 9 si variante mai noi, precum si Android 4.4 si variante actualizate. 
Dimensiuni: 37 mm x 68 mm x 2.15 mm

Verifica preturile

PS. Iata cum poate fi inlocuita bateria CR2025 in 2 pasi si 3 miscari:

duminică, 30 august 2020

Tastatura Gboard poate traduce în timp real ceea ce dictezi.

Preferată utilizatorilor de Android și nu numai, tastatura Gboard este o alternativă excelentă pentru înlocuirea tastaturii standard, aplicația foarte bine optimizată oferind interfață personalizabilă și numeroase funcții care ajută introducerea mai rapidă a textului.

De acum, tastatura Gboard oferă suport oficial pentru traducerea cuvintelor şi frazelor rostite folosind butonul pentru dictare vocală, utilizatorii putând compune mesaje şi conversa în timp real cu persoane de altă naţionalitate fără a se lovi de bariera diferențelor de limbaj.

Astfel, nu mai este nevoie să apelăm la aplicaţii ajutătoare cum este Google Translate, transferând apoi textul în aplicaţia de mesagerie preferată.

Tastatura Gboard împrumută serviciile Google Translate
Aflată de mult timp la faza de testare, noua funcție adaugă o casetă de traducere deasupra tastaturii, unde putem urmări transcrierea cuvintelor din limbajul original în limba selectată pentru traducere.

Rezultatul final este inserat automat în aplicația de mesagerie sau editorul text preferat, ca și cum ar fi fost tastate în limba respectivă.

Ca și în cazul tastării vocale fără conversia limbajului, poți ieși oricând din modul de traducere pentru a edita manual cuvintele recunoscute prin interpretare vocală, corecțiile făcute în caseta de traducere folosind limba nativă fiind reflectate instantaneu în textul tradus.



Fiind vorba de dictare vocală, funcționalitatea depinde prezența conexiunii la internet, procesarea având loc pe serverele Google. Drept consecință, suprapunerea recunoașterii vocale cu motorul de traducere induce un mic timp de așteptare, ce va fi resimțit mai ales dacă ne bazăm pe această funcționalitate pentru comunicare în timp real folosind aplicații de mesagerie instant.

Sursa: Go4it

Windows 10 nu mai permite dezactivarea permanentă a antivirusului Windows Defender.

Cei care folosesc Windows 10 știu deja că Microsoft forțează propriul program antivirus, pentru care nu-ți cere bani în plus. Vestea proastă este că Microsoft are discreție totală în a stabili care sunt aplicațiile Windows legitime și care nu, un exemplu în acest sens fiind nenumăratele programe de tip keygen, crack-uri și patch-uri care modifică funcționalitatea de bază a aplicațiilor, încadrate de Microsoft direct la categoria malware.

Sigur, Windows Defender Antivirus are și numeroase avantaje, soluția anti-malware încorporată din Windows 10 oferind protecție decentă împotriva virușilor informatici, ransomware, spyware, rootkits și multe alte forme de malware larg răspândite. De fapt, atât de bun este antivirusul Microsoft, încât mulți ajung să pună la îndoială utilitatea programelor antivirus comerciale.

Windows 10 Home | română și mai mult de 10 alte limbi | 840 LEI  289 LEI
  • Licență transferabilă
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Pro / Enterprise | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.217 LEI  339 LEI
  • Licență electronică de volum
  • O licență pentru un singur dispozitiv
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Pro | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.113 LEI  339 LEI
  • Licență transferabilă
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Enterprise LTSB | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.217 LEI  339 LEI
  • Licență electronică de volum
  • O licență pentru un singur dispozitiv
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Enterprise LTSC | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.588 LEI  409 LEI
  • Licență electronică de volum
  • O licență pentru un singur dispozitiv
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Enterprise LTSB Upgrade | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.217 LEI  319 LEI
  • Licență electronică de volum
  • Destinat pentru upgrade de la versiunile anterioare
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • Necesită deținerea unei licențe de bază Windows (a se vedea detaliile produsului)
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 Enterprise LTSC Upgrade | română și mai mult de 10 alte limbi | 1.588 LEI  389 LEI
  • Licență electronică de volum
  • Destinat pentru upgrade de la versiunile anterioare
  • Licență fără dată de expirare
  • Poate fi instalată pe aproape orice PC sau laptop
  • Necesită deținerea unei licențe de bază Windows (a se vedea detaliile produsului)
  • ÎN STOC
  • Livrare: Prin email | În 15 minute
Windows 10 fără Windows Defender, doar dacă plătești
Singura modalitate de a „scăpa” de antivirusul implicit din Windows 10 este să plătești pentru una din alternativele comerciale. În ambele situații, folosirea PC-ului după principiul „eu știu mai bine ce-i trebuie PC-ului meu” nu mai este o opțiune. Totodată, folosirea de crack-uri și aplicații aflate la limita legalității intră și mai mult pe teritoriul utilizatorilor avansați, care știu cum să „păcălească” vigilența Microsoft.

La fel ca și restul soluțiilor antivirus comerciale, Windows Defender mai poate fi dezactivat doar temporar, până la următoare repornire a PC-ului.

Sursa: Go4it

miercuri, 19 august 2020

Totul despre SoferOnline.

Este o aplicație de web și mobil ce pregătește viitorii șoferi, în vederea obținerii permisului de conducere mult așteptat.

Toți cei care se pregătesc pentru probele auto și vor să-și ia permisul de conducere, trebuie să învețe și să exerseze acele chestionare înainte să susțină examenul.

80% dintre persoane preferă să aibă aceste chestionare într-un tool online, deoarece este mult mai practic și ușor de folosit oriunde te-ai afla. În plus, este mult mai rentabil, întrucât nu este necesar să cumperi un nou manual de fiecare dată când se schimbă legislația.

Mai mult, conform unor statistici organizate de Review 42, 72% dintre persoane susțin că partea de “gamification” îi motivează să învețe mai eficient.

În baza acestui principiu, echipa SoferOnline a inclus această practică în aplicație.

soferonline.ro

Care este avantajul competitiv existent pentru fiecare client?
Aplicația are un algoritm unic. Aceasta îți monitorizează progresul făcut și îți creează exerciții în funcție de acesta, vede întrebările la care ai răspuns greșit și le repetă până când se asigură că le stăpânești. Înlocuiește cu succes un profesor și te ajută să mergi la sală complet pregătit!

Echipa SoferOnlineNe a dorit să facă procesul de învățare mult mai distractiv și în același timp să îi ajute pe utilizatori să se pregătească complet, de aceea, există partea de gamification. Din acest motiv este singura aplicație de acest gen din România.

Mai mult, există un customer support excelent ce oferă o comunicare rapidă și cu informații relevante, pe scurt, de calitate. Puține aplicații au această parte.

În plus, nu există restricții speciale pentru utilizatorii platformei SoferOnline!

Produse și modalități de plată
Aplicația are o perioadă gratuită de testare (trial) de 7 zile, după care contul se extinde prin coduri de valabilitate, achiziționate online cu cardul.

Aceste coduri pot fi cumpărate și fără a avea neapărat un cont înregistrat, spre exemplu, pentru a fi oferite cadou prietenilor, de pe landing-page-uri specifice.

Majoritatea utilizatorilor cumpără aplicația în termen de 60 de zile, după cele 7 zile gratuite.

Bonus din partea mea
Folosește codul CINCIN pentru a beneficia de o reducere suplimentară de 5%.

duminică, 9 august 2020

Telegram. aplicația de mesagerie mobilă și desktop bazată pe cloud, cu accent pe securitate și viteză ..

este rapidă, simplă și gratuită.

Fiind bazată pe cloud cu sincronizare perfectă, vă puteți accesa mesajele de pe mai multe dispozitive simultan (smartphone, tablete și PC-uri), și puteți partaja un număr nelimitat de fotografii, clipuri video și fișiere (doc, zip, mp3, etc.) de până la 2 GB fiecare. Și dacă nu doriți să stocați toate aceste date pe dispozitiv, puteți să le păstrați întotdeauna în cloud.

Este necesar doar să folosiți numărul principal de telefon mobil pentru a vă autentifica peste tot.

Există aplicații pentru iOS, Android și Windows Phone. Și puteți utiliza versiunea web a Telegram sau descărca una dintre aplicațiile pentru desktop pentru Windows, macOS și Linux.

Cu Telegram puteți crea grupuri pentru până la 200.000 de persoane sau canale pentru audiențe nelimitate. Puteți scrie contactele dvs. de telefon și puteți găsi persoane după numele de utilizator. Așadar, Telegram reprezintă un mix de SMS-uri și e-mailuri, având grijă de toate cerințele dvs. personale sau de afaceri. În plus, sunt acceptate apeluri vocale criptate. Mai mult, Telegram are o căutare animată gif, un editor de fotografii de ultimă generație și o platformă de stickere.

API-ul Telegram permite dezvoltatorilor să-și creeze propriile aplicații Telegram. De asemenea, există API-ul Bot, o platformă pentru dezvoltatori care permite oricui să construiască cu ușurință instrumente specializate pentru Telegram, să integreze orice servicii și chiar să accepte plăți de la utilizatorii din întreaga lume.

Care este diferența dintre grupuri și canale?
Grupurile Telegram sunt ideale pentru împărtășirea lucrurilor cu prietenii și familia sau pentru colaborarea în echipe mici. Dar și grupurile pot crește foarte mari și pot sprijini comunități de până la 200.000 de membri. Puteți face public orice grup, să comutați istoricul persistent pentru a controla dacă noii membri au acces sau nu la mesaje anterioare și numiți administratori. De asemenea, puteți să fixați mesaje importante în partea de sus a ecranului, astfel încât toți membrii să le poată vedea, inclusiv cei care tocmai s-au alăturat.

Canalele sunt un instrument pentru difuzarea mesajelor către audiențe mari. De fapt, un canal poate avea un număr nelimitat de abonați. Când postați pe un canal, mesajul este semnat cu numele și fotografia canalului și nu cu cel personal. Fiecare mesaj dintr-un canal are un contor de vizualizări care se actualizează atunci când este vizualizat mesajul, inclusiv copiile sale transmise. Răspunsurile, mențiunile și hashtag-urile sunt cele care ajută la menținerea eficientă a comunicării în comunitățile mari.

Telegram este mai rapid și mult mai sigur decât orice altă aplicație similară. În plus, Telegram este gratuit și va rămâne gratuit - fără reclame, fără taxe de abonament, pentru totdeauna. Testati-l cu un clic pe link-ul de mai jos.

marți, 4 august 2020

Totul despre TikTok în 4 ore cu prezentări, studii de caz și know-how de la experți.

Echipa UPGRADE 100 a lansat de curand un nou format video original, interactiv, oferit pentru început gratuit (integral pentru membrii comunității U100).

În producția de mai jos poți afla informații prețioase direct de la reprezentanții platformei social media a momentului precum și din partea unor experți în folosirea acestei aplicații.

TikTok este aplicația care are deja în România peste 4.1 milioane de utilizatori lunar, din care 2.4 milioane folosesc aplicația zilnic.

Producția e împărțită în două:
  • partea 1 e free-to-watch,
  • partea a 2-a, care conține alte prezentări + e-book-ul “TikTok Marketing for Brands” by SocialInsider este disponibilă doar membrilor comunității UPGRADE 100. Poți crea un cont foarte simplu (gratuit, momentan), folosind formularul de pe platorma Upgrade100.

PARTEA 1: Reprezentanți TikTok, creatori și strategi de conținut + Q&A


Dragos Stanca, fondatorul platformei UPGRADE 100, explică de ce TikTok e important și ce este noul format UPGRADE 100 Focus.

Laura Savu, reprezentata TikTok în mai multe țări din UE, în calitate de Global Community Manager, vorbește despre platformă, formate publicitare, cum se poate obține un rezultat bun în aplicație și oferă multe informații prețioase “direct de la sursă”.

Alin Stoica, consultant social media al Global Records, a lansat primele campanii în aplicație încă de pe vremea în care se numea Musical.ly și era axată doar pe muzică. Ce a învățat și ce funcționează în aplicație, aflați din prezentarea lui.

Cristina Almasan, actriță și cunoscut creator de conținut social media pe Instagram, Youtube, Facebook și mai nou TikTok explică modul în care a ajuns în foarte scurt timp să fie una dintre cele mai urmărite persoane din România, cu peste 775.000 de foloweri.

Q&A cu publicul care a participat la transmisiunea live și cu speakerii din prima parte.

Calin Fusu, om de afaceri cunoscut în digital și antreprenor în serie, povestește live experiența lui în folosirea TikTok.


PARTEA a 2-a: Agenții social-media, producători video, experți în comunicare

Maria Ganta, SocialInsider, explică diferențele dintre TikTok și Instagram și oferă gratuit e-book-ul “TikTok Marketing for Brands” -> disponibil după logare

Robert Tatoi, FollowArt, unul dintre cei mai creativi producători video specializați pe TikTok, despre tehnici de a atrage atenția în rețea

MIh Lovin, L2 Digital + Squad Influencers – vorbește despre ce funcționează și ce nu pe TikTok vs. alte platforme sociale, despre filtre VR/AR și alte tehnici avansate precum și despre cea mai mare campanie derulată până acum în aplicație, pentru brandul Mirinda de la Pepsi.

Adela Dan / McCann și Bogdan Slăvescu / GroupM – interviu live despre cum văd marile agenții de media platforma TikTok acum și de ce nu există încă bugete majore alocate spre aplicație.

Dezbatere finală cu întrebări-cheie și concluziile “de reținut” din partea speakerilor și invitaților

Vezi cele doua video-uri pe platforma Upgrade100.

vineri, 24 iulie 2020

Cum stergi aplicatii preinstalate din Windows 10 pentru o performanta optima.

software-deals.ro

Ai investit în Windows 10. Excelent!

Similar aplicațiilor preinstalate pe smartphone-uri, există unele de care nu ai nevoie.

Cum scapi de ele?

Există o aplicație gratuită numită Bloatbox, apărută cu ceva timp în urmă ca o extensie a celebrei suite Spydish pentru Windows 10. Descărcată în versiune „portabilă”, aceasta nu trebuie decât dezarhivată într-un director la alegere, funcționând fără a necesita instalare.

Concepută ca o versiune cu funcționalitate extinsă a secțiunii Apps & Features prevăzut de Microsoft în meniul Settings din Windows 10, Bloatbox listează absolut toate aplicațiile instalate, inclusiv cele ascunse din lista „oficială”. Pentru fiecare dintre acestea este oferit butonul Uninstal, fără ca acesta să fie dezactivat în mod preferențial de către Microsoft, pentru aplicațiile desemnate drept oaspeți permanenți.

Fiind vorba de o modalitate alternativă de listare a aplicațiilor Windows 10, ce include și componente care nu au fost intenționate pentru a fi dezinstalate vreodată, numele afișate sunt puțin criptice. Totuși, ne putem da seama despre ce anume este vorba, de cele mai multe ori.

Precauție înainte de toate
Asigură-te mai întâi că poți restabili buna funcționare a PC-ului, în eventualitatea în care ștergerea forțată a prea multora dintre aplicațiile Windows 10 preinstalate are efecte neprevăzute, cum ar fi apariția mesajelor de eroare sau crash-uri ale sistemului de operare.

Poți face asta cu un click pe butonul Start, după care tastezi Create a restore point și pornești aplicația găsită la căutare. Folosești butonul Create și dai un nume sugestiv punctului de restaurare Windows la care vei reveni în caz de probleme. Pentru recuperare Windows urmezi aceeași pași, doar folosești în schimb butonul System Restore.

După ce ești sigur că poți continua, adaugă orice aplicație dorești eliminată în lista Remove Apps din interfața Bloatbox, după care folosești butonul Uninstall.

Sursa: Go4it

marți, 21 iulie 2020

Bitdefender Total Security 2020 soseste cu un cadou Garantat.

Acum exista o promotie salvatoare si full option pentru tine sau pentru intreaga familie!


Intrucat pretul este foarte bun (redus cu 33%), furnizorul de bunuri garanteaza livrari depline pan' la 31 iulie 2020!

BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2020
Protectie anti-malware full option:
  • Windows
  • macOS
  • Android
  • iOS
Functionalitati pentru Windows:
  • Imbunatatit! Antivirus inteligent – protectie completa in timp real a datelor impotriva tuturor tipurilor de amenintari electronice, de la virusi, viermi si troieni la ransomware, exploituri de tip ziua zero, rootkit-uri si programe spion
  • NOU! Protectia confidentialitatii – asigura anonimitatea in mediul online si esti protejat cand te conectezi la retele Wi-Fi publice
  • NOU! Anti-tracker - blocheaza tracker-ele care colecteaza date si iti permite sa vizualizezi si sa gestionezi aceste informatii pentru fiecare site pe care il accesezi
  • NOU! Monitorizare microfon - notifica ce aplicatii au acces la microfonul sistemului tau si cand acestea il utilizeaza
  • Imbunatatit! Protectie camera web - protejeaza camera web impotriva accesului neautorizat
  • Imbunatatit! Control parental – filtreaza continutul necorespunzator si iti permite sa limitezi timpul petrecut in fata ecranului pentru fiecare dintre copiii tai
  • Imbunatatit! Advanced Threat Defense - descopera si blocheaza amenintarile avansate si pe cele de tip ransomware
  • Straturi multiple de protectie anti-ransomware - protejeaza datele personale (documente, poze, videoclipuri, muzica) impotriva unor eventuale atacuri ransomware
  • Firewall - Blocheaza intruziunile si filtreaza traficul in retea
  • Prevenire amenintari retea - previne exploatarea vulnerabilitatilor sistemului si identifica activitatile suspecte la nivel de retea
  • VPN - protejeaza prezenta online, prin criptarea intregului trafic pe internet
  • Performanata optimizata - mentine viteza dispozitivului si durata de functionare a bateriei
  • Antifurt - protejeaza dispozitivele in cazul pierderii sau furtului
  • Imbunatatit! - Evaluare securitate retele Wi-Fi
  • Imbunatatit! - Protectie tranzactii online: Protectie in cadrul retelelor sociale, Evaluarea vulnerabilitatilor, Antiphishing & Antifrauda, Stergere definitiva fisiere, Protectie fisiere, Criptare fișiere, Antispam, Portofel,
  • Dispozitive multiple - Protectie totala pentru Windows, macOS, Android si iOS
Functionalitati pentru MacOS: Protectie fisiere, Protectie Time Machine, Functie de blocare adware, Detectie malware pe mai multe platforme, Antiphishing, Scanare ultra-rapida, Autopilot, VPN, Control parental, Anti-tracker

Functionalitati pentru iOS: Protectie web, Antifurt, VPN, Confidențialitate cont, Control parental, Autopilot *Cu suport pentru iPad

Functionalitati pentru Android: Scanare la cerere si la instalare, Protectie web, Wear-On, Antifurt, Autopilot, VPN, Blocare aplicatii, Confidentialitate cont, Control parental


Comanda pana vineri, 31 iulie,

sâmbătă, 18 iulie 2020

Află cum poți câștiga un Huawei Mate 10 Pro sau un Huawei P20.

Orange revine anul acesta cu o nouă provocare pentru români:

Afli primul ce e nou la Orange.

OFERTE SPECIALE Vezi cele mai noi oferte sau cele exclusive, pentru ca tu să comunici fără întrerupere.

EVENIMENTE Afli despre evenimentele Orange: concerte, competiții sportive sau concursuri cu premii.

LANSĂRI Ești la curent cu cele mai noi modele de smartphones, tablete, PC sau aplicații.

În plus..
  • poți căștiga unul dintre cele 3 premii: 2 telefoane Huawei P20 + 1 Huawei Mate 10 Pro.
  • dacă vei dori să renunți la informările Orange, o poți face imediat, din fiecare newsletter primit.
Vrei să participi la tragerea la sorți? Abonează-te la newsletter și câștigă unul dintre cele 3 premii.

DE REȚINUT
  • Adresa de e-mail trebuie să nu existe în baza de abonați la newsletter-ul Orange.
  • Utilizatorii ce introduc adresa de e-mail trebuie să o valideze accesând link-ul de confirmare primit pe e-mail-ul introdus.
Organizatorul oferă trei premii astfel:
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Huawei P20, in valoare de 479 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 19 iunie - 19 iulie 2020, ora 23:59.
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Huawei P20, in valoare de 479 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 21 iulie - 23 august 2020, ora 23:59.
  • 1 premiu constând intr-un smartphone Huawei Mate 10 Pro în valoare de 705 euro (TVA inclus) pentru inscrierile efectuate in perioada 24 august - 21 septembrie 2020, ora 23:59.

Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorți lunară, astfel:
Abonează-te la newsletter și câștigă unul dintre cele 3 premii
Multă baftă!

vineri, 12 iunie 2020

Daca as fi o celebritate, mi-as dori sa fiu ..

Daca as fi un fruct as vrea sa fiu cireasa, pentru ca as fi cel mai dulce fruct pe care il poate manca omul.

Daca as fi un animal, as vrea sa fiu caine, pentru ca as fi cel mai bun prieten al omului.

Daca as fi o insecta as vrea sa fiu un fluture, pentru ca as fi cea mai frumoasa insecta zburatoare.

Daca as fi o ora as vrea sa fiu 00:00, pentru ca numele meu ar fi folosit mereu de catre om.

Daca as fi o zi as vrea sa fiu sambata, pentru ca numai atunci ar avea oamenirea liber.

Daca as fi o prajitura as vrea sa fiu un tort, pentru ca mereu as fi pe masa de ziua cuiva.

Daca as fi o planeta as vrea sa fiu Marte, pentru ca numai asa as stii ce este pe ea.

Daca as fi o planta as vrea sa fiu un cactus, pentru ca numai asa nimeni nu m-ar atinge.

Daca as fi o celebritate as vrea sa fiu Sting, o celebritate cunoscuta in toata lumea.

BTW tu ce celebritate ai vrea sa fii?

Chiar m-am bucurat ca exista in Romania Read My Mind, un joc de societate in care ghicesti gandurile colegilor.

De ce jocul este misto?
Pentru ca va ajuta sa socializati, sa va cunoasteti mai bine, intuind si afland raspunsurile colegilor la cele mai trasnite intrebari, exersandu-va si cunostintele de limba engleza, varsta recomandata fiind de +12 ani.

Jocul contine 192 cartonase cu 768 afirmatii, 1 cartonas cu rotita numerotata pentru scor, 3 carnetele, 1 creion si instructiuni de joc in limba engleza.

Fiecare cartonas contine cate 4 afirmatii care necesita o continuare, de exemplu „Daca as fi pentru o zi o celebritate, mi-as dori sa fiu…”.
Care este deliciul acestui joc?
Exista rolurile de Writer, Guesser si Interceptor, pe care fiecare le va interpreta pe rand.

Writer-ul trebuie sa continue afirmatiile de pe cartonase, sa le noteze in secret pe carnetel, apoi sa ofere Guesser-ului indicii despre ceea ce a notat pe carnetel, pentru a ghici primul raspunsul.

Totodata, ceilalti jucatori, aflandu-se in rolul de Interceptori, vor incerca sa ghiceasca ei primii raspunsul Writer-ului.

Clic aici pentru a vedea modul detaliat cum se joaca.

Read My Mind se joaca in 3 - 6 persoane si testeaza creativitatea, imaginatia, intuitia si atentia la detalii. Durata estimata de joc: 30-45 min. Instructiunile si elementele de joc sunt in limba engleza.

Sase! Acest jos se afla in stoc. Comanda-l acum pentru socializare in 6!
Livrarea se face in 24 de ore pentru comenzile plasate pana in ora 16.00 in zilele lucratoare.

BTW Nu-i asa ca sunteti foarte curiosi cum gandesc, de fapt, colegii vostri? 😍

vineri, 22 mai 2020

Câteva caracteristici noi la suita de aplicații Google.

Se știe faptul că Google Meet este folosit pentru conferințe video online.

Recent, aceasta a primit câteva caracteristici noi, totul în efortul de a concura cu serviciul foarte popular Zoom.

Una dintre caracteristici este low-light mode, care detectează automat condițiile de iluminare și ajustează setările după 5 secunde, îmbunătățind în mod semnificativ calitatea video.

Google Meet gets new low-light mode
Low-light mode este valabilă și în cadrul aplicației Google Duo.

Și în cazul aplicației Gmail a fost inserată și posibilitatea de a suna direct via Google Meet.

Așadar, folosiți Google Meet sau preferați Zoom?

Actualizare la https://softvalid.blogspot.com/2020/03/google-da-acces-gratuit-la-cateva.html

Sursa: Gadgets Now

sâmbătă, 16 mai 2020

Cum pot fi furați banii printr-un mesaj pe WhatsApp, conform SRI.



Serviciul Român de Informații a transmis că acest virus, de tip malware, vizează furtul de credenţiale bancare. Mai precis, caută să-ți fure datele de mobile banking de pe telefon, astfel încât să aibă acces la contul tău.

SRI avertizează că mesajul care circulă pe WhatsApp are la bază distribuirea unui mesaj tip text care conţine o versiune nouă a troianului Cerberus Android Banker.

Mesajul este redactat în limba română și invită utilizatorii să acceseze un link pentru descărcarea de informaţii privind SARS-CoV-2. Sintagma utilizată în conţinutul mesajului este „Detalii secrete! (COVID-19)”. Da, nu e vorba de niciun detaliu secret, doar de-o țeapă de proporții.

Conform SRI, mesajul transmis pe WhatsApp e însoțit de un link. Acesta iniţiază descărcarea unui fișier, denumit File.apk, care infectează cu respectivul troian dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android, versiunile cuprinse între 4.0 și 10.

Mai multe detalii de pe Playtech.ro.

luni, 20 aprilie 2020

Restream, soluția perfectă pentru transmiterea live simultană pe Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn și alte 30 de platforme.

Cel mai bun mod de a profita de lucrurile care fac streaming-ul live excelent este să transmiți fluxuri către mai multe platforme în același timp.

Restream este o platformă completă de transmisie în direct profesională pentru a-ți crește vizibilitatea online. Transmite fluxuri live profesionale din browserul tău către 30+ platforme sociale. Personalizează-ți fluxurile live și interacționează cu publicul în timp real.


Beneficiile Restream
1. Suport pentru peste 30 de platforme.
Pe câte platforme de streaming poți conta acum? YouTube și Facebook au propriile lor servicii „live” pentru streaming video în direct. Există Periscope by Twitter și LinkedIn își face propriul serviciu video în direct. Există Picarto.tv pentru artiști și asta nu e tot. Restream.io acceptă peste 30 de platforme.

2. În cazul în care există o platformă care nu este acceptată de Restream, nu vă faceți griji.
Există Custom RTMP (Real Time Messaging Protocol), serviciul Restream care permite folosirea Restream-ului în cadrul oricărei platforme. Vei avea nevoie doar de URL-ul RTMP și de cheia de flux (ID) furnizate de platformă.

3. Analiza Restream este instrumentul perfect pentru a obține informații utile despre modul în care conținutul tău rezonează cu publicul tău. De la afișarea timpului petrecut în streaming, până la identificarea numărului de utilizatori obișnuiți, chat-uri sau mesaje de chat, precum și activitatea de vârf.

4. Transmiterea videoclipurilor preînregistrate cu ajutorul programului Restream Scheduler.
E foarte simplu. În primul rând, creezi videoclipul pe care dorești să-l transmiți. Apoi, îl încarci în Scheduler și alegi data și ora pentru difuzarea conținutului în direct. Atât. Poți viziona conținutul tău ca și cum ai fi un membru al audienței sau te poți concentra pe implicarea cu publicul tău prin chat-uri.

5. Manevrarea mai multor chat-uri într-un singur loc.
Să presupunem că cineva dorește să discute cu tine și ai putea coresponda în timp real, în timp ce se uită. Dar ce faci dacă intenționezi să transmiți simultan fluxuri către mai multe canale? Cum prioritizezi discuțiile? Restream are soluție și la această problemă. Se numește Restream Chat. Simplifică conversația în timp ce afișează toate mesajele în aceeași fereastră.

6. Cel mai rapid și ușor serviciu de streaming cu Restream Go Live.
În efortul de a simplifica streamingul și redarea multistreaming, Restream a lansat funcția Restream Go Live. Permite utilizarea camerei web pentru a transmite flux direct din browser. Este o modalitate rapidă de a intra în jocul multistreaming-ului.

Restream are și o echipă dedicată de asistență în direct 24/7, disponibilă tuturor utilizatorilor și vizitatorilor site-ului. Restream preia în mod constant feedback-ul utilizatorilor lor pentru a îmbunătăți și a eficientiza procesul de înregistrare multistreaming.

Poți începe să utilizezi Restream acum:

blacktech.ro

Postări populare

farmec.ro

Etichete

365 (1) 3D (2) abonamente (4) acces (2) access (2) Acer (1) actiune (1) adnotations (1) adrese (2) adrese web (1) advanced threat defence (1) aerian (1) aeroport (1) AI (1) album (1) alfanumerice (1) algoritmi (1) alimentatie (2) AMD (1) AmParcat.ro (1) ANCOM (2) Android (18) angajat (2) angajator (2) anti-malware (1) anti-ransomware (1) anti-tracker (1) antifurt (1) antivirus (1) antrenament (2) anul (1) apel (1) aplicatia (26) aplicatie (31) Apple Pay (1) AR (2) arcade (2) arhivare (1) artificiala (3) asigurare (3) asistent (1) assistant (1) ASUS (2) audio (1) auto (11) auto-exchange (2) autobuz (1) automata (1) aventura (1) avion (1) BAAR (1) banca (2) banca comerciala romana (1) bancar (4) bancomat (1) bani (2) basic (1) batai (1) bauturi (1) bilete (2) biomap (1) Bitdefender (1) blockposters.com (1) blocuri (1) bluetooth (1) boarding (1) bratara smart (2) breakout (1) BT pay (5) Bucuresti (5) bugete (1) business (2) cabana (1) cadastru (1) cadou (1) cadouri (1) cafenea (1) calcul (3) calendar (1) camera (1) canale (1) caractere (1) caracteristici (2) card (5) cartela prepay (1) casa de pensii (1) cash (1) cashback (1) casino (1) certificat (1) chat (4) check-in (1) chip (1) chipchamp (1) client (2) CNPP (2) coafor (1) comanda vocala (1) comerciant (1) comunicare (1) concurs (2) conducere (3) constatare amiabila (1) constructie (1) cont (3) contact (1) contactless (4) control parental (1) conversatii (1) corectare (1) Covasna (1) creare (1) culoare (1) cumparaturi (2) curs (2) cursa (1) curse de masini (1) DAHNA (2) dating (1) dauna (2) de testat (3) decathlon (1) Defender (1) defensiva (1) Dell (1) desktop (1) despagubire (1) diacritice (1) dieta (2) digi cartracs (1) digital (6) digitala (1) disc (1) dispozitiv (2) dobanda (1) documente (1) donatie (1) dosare (1) drive with headspace (1) durata (1) ecosistem (2) editor (1) educatie (1) eficienta (1) electronic (1) enterprise (1) enterprise for education (1) eurosport (1) excel (1) expediere (1) expertize (1) extrase (1) faceapp (1) facebook (6) facturare (1) familie (1) farmacie (1) fata (1) fel (1) fidelizare (1) financiar (2) financiare (1) firewall (1) firme (1) fisiere (2) Fitbit Pay (1) fizice (1) flota (1) fluxuri (1) formular (1) foto (3) fotocarti (1) freelancer (1) functii (1) furt (1) games (1) gaming (2) garantie (1) Garmin Pay (1) Gboard (1) geolocatie (3) george (1) ghid (2) ghiseu (1) gmail (3) google (7) google duo (1) google maps (4) Google Pay (2) Google Wallet (1) GPS (2) gramatica (1) gratis (2) gratuit (21) grupuri (1) gsuite (2) hangout (2) harta (4) harti (1) HoReCa (1) HP (1) HR (1) hrana (2) Huawei Mate 10 Pro (1) Huawei P20 (1) ideal (1) identitate (1) imbracaminte (1) imobiliare (1) importator (1) incaltaminte (1) informare (1) infoSTB (1) ING (2) inima (1) inscriere (2) Inspectia muncii (1) Instagram (1) instrument (2) intalnire (2) Intel (1) inteligenta (3) invatare (1) iOS (11) iPhone (1) ISP (1) istoric (1) ITM (1) Jingle (1) job (1) joc (4) jocuri (4) jocuri de rol (1) jocuri olimpice (1) judiciare (1) juridic (1) laptop (1) laptopuri (1) Lenovo (1) life360 (1) limbi straine (1) linkedin (1) Linux (1) live (5) live view (2) localizare (4) locuri de parcare (1) lupte (1) Mac (1) macOS (1) magazin (2) magazine (1) mail (1) malware (2) manual (1) maps (1) marketing (1) masura (1) materiale (1) medic (1) mediteraneana (2) mediu (2) meet (5) meet now (1) mesaj (1) messenger (4) metal (2) meteo (2) microsoft (4) mijloace de transport (1) mobil (3) moneyback (1) monitorizare (1) motor (1) multi-banking (2) multi-currency (2) muzica (1) netflix (2) newsletter (1) NFC (2) noi (4) notificari (1) nou (8) numar (1) numerotatie (1) office (1) onedrive (1) online (18) operator (1) optimizare (1) Orange (5) ortodox (1) outlook (2) overdraft (1) parc (1) parcare (1) Parking (2) parteneri (3) PC (2) PDF (1) pe desktop (2) pensie (2) pensii (1) perimetru (1) personalizare (1) personalizat (1) PET (1) Pinterest (1) plan (1) plan cadastral (1) planificare (1) plata (1) platforma (7) plati (3) play store (1) portabilitate (1) portal (2) portret (1) postere (1) powerpoint (1) preinstalate (1) premium (2) print (1) pro (1) producator (1) produs (1) profesor (1) program (1) promovare (1) protectie (1) public (1) publice (1) publisher (1) puzzle (1) Qualcomm (1) raspundere profesionala IT (1) RCA (2) realitate augmentata (2) receptii (1) reciclare (3) recompense (1) reduceri (2) reguli (1) retea (2) returnare (1) ReTuRO (1) Reverse PET (1) revolut (6) revolut bank (1) rewards (1) ROeID (1) role playing (1) romana (1) Romania (6) rooms (2) ruta (1) rutier (1) salarii (1) Salvamont (1) Samsung (1) Samsung Galaxy S21 (1) sanatate (6) schi (1) scurtare (1) search (2) securitate (1) securizare (1) selfie (1) servicii (3) serviciu (3) sex (1) SGR (2) shooter (1) shopping (1) simulare (1) simultan (1) sincronizare (2) sistem (4) skype (2) slack (1) smartphone (8) smartwatch (2) smishing (1) SMS (3) Social (2) Social alert (1) social media (2) socializare (2) societate (1) sofer (2) soft (44) solicitare (1) solutie (1) SOS (1) spaces (1) specialist (1) split bill (2) sport (2) sportive (1) sports (1) stadia (1) standard (2) STB (1) stergere (1) strategie (1) streaming (1) suprafata (1) supravietuire (1) Surface (1) tablete (3) talie (1) talon (1) talon pensie (1) tastatura (1) tehnice (1) telefoane (3) telefon (4) Telegram (1) text (1) ticketing (1) Tik Tok (1) tiktok (1) tinder (1) Total Security 2020 (1) tracking (1) traducere (2) trafic (1) Trafic alert (1) transcript (1) transfer (2) transilvania (4) translate (2) transmisiune (1) transport (2) tranzactii (1) traseu (2) tren (3) Tumblr (1) turism (1) twitter (3) unic (1) unica (1) Unicredit (2) univerbal (1) util (3) utile (1) utilitar (1) utilizatori (2) vapor (1) varsta (1) vault (2) vechi (1) vehicul (2) venituri (1) Viber (1) video (7) virtual (2) virtual kybd (1) virus (3) Vodafone (2) VPN (1) waze (3) web (3) webcam (1) whatsapp (4) whiteboard (1) Windows (6) Windows 10 (1) Windows 11 (2) word (1) youtube (3) yoxo (1) zbor (1) zitec (1) zoom (1)