vineri, 10 decembrie 2021

Orange și sendSMS.ro schimbă felul în care brandurile comunică prin SMS printr-un proiect pilot Chat Messages.

Orange România și SendSMS.ro au implementat cu succes prima campanie Chat Messages, care permite brandurilor să trimită clienților SMS-uri interactive cu funcționalități multimedia. Serviciul Chat Messages utilizează standardul Rich Communication Services în SMS-uri, care, spre deosebire de alte tipuri de servicii de mesagerie, este preinstalat pe telefoanele cu sisteme de operare Android ale clienților. Astfel, poate genera un nivel mai mare de implicare a clienților în comunicarea cu brandurile.

SMS-urile de tip Chat Messages permit companiilor să iasă în evidență prin mesaje captivante, interactive, memorabile, în care consumatorii pot avea încredere, dat fiind că expeditorul este verificat de către operatorul telecom partener.
Orange România este printre primii operatori de telecomunicații care au adus pe piața locală serviciul Chat Messages destinat, inițial, clienților persoane fizice. Astăzi, datorită proiectului-pilot desfășurat cu SendSMS.ro, serviciul Chat Messages va fi deschis și altor companii interesate să deruleze campanii de comunicare.

Ce este standardul Rich Communication Services (RCS)?
Rich Communication Services este un standard pentru o generație avansată de SMS-uri. Datorită acestui standard mesajele SMS pot cuprinde funcționalități multimedia și experiențe interactive de tip foto, video și audio high-definition, imagini în format carusel, butoane configurabile, distribuire unor hărți etc. În plus, aceste tipuri de SMS-uri permit texte mai lungi, de până la 8000 caractere.

Conform datelor sendSMS.ro, Chat Messages înregistrează un engagement de până la 20 de ori mai mare pentru branduri, în relație cu clienții lor, față de SMS-urile clasice. De asemenea, spre deosebire de alte tipuri de mesagerii, standardul RCS vine nativ pe telefoanele Android ale clienților și nu ca aplicații individuale care trebuie descărcate.

Totodată, Chat Messages asigură brandurilor acces la statistici în timp real privind interacțiunea utilizatorilor cu mesajul trimis – rata de deschidere, accesarea unor linkuri etc.

orange.ro

Despre sendSMS.ro
sendSMS.ro este o platforma care permite companiilor sa-si automatizeze notificarile prin SMS si Mesajele Chat (Viber, Fb Messenger, Google RCS, WeChat) pentru a-si creste vanzarile si a intari relatia cu clientii. Platforma sendSMS si modulele low-code / no-code sendSMS permit administratorilor sa trimita: campanii de marketing in masa prin SMS si Chat; notificari prin SMS privind actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi; SMS-uri One Time Password pentru autentificarea in 2 pasi.

Modulele dezvoltate de sendSMS pot fi utilizate in acest moment cu peste 28 de sisteme software, precum: 
  • platforme e-commerce open source si SaaS (de ex., Magento, Prestashop, OpenCart, WooCommerce, Shopify, ContentSpeed si altele),
  • CMS-uri pentru blogging si site-uri de prezentare (de ex., Wordpress, HubSpot), CRM-uri (de ex., Monday.com, Zoho CRM, Hubspot),
  • Integratoare (de ex., Integromat, Procesio, Zapier),
  • si platforme pentru automatizarea proceselor robotizate (UiPath).
Doua dintre integrarile cu care se mandresc sunt:
  • integrarea sendSMS - Zapier, care permite utilizatorilor Zapier sa conecteze notificarile prin SMS la peste 4000 de aplicatii populare, astfel incat sa isi poata automatiza cat mai eficient procesele de lucru. Exemple de aplicatii Google Calendar, Gmail, Sheets, Google Forms, Youtube, Facebook Lead Ads, Many Chat, Slack, Trello, Asana, ClickFunnels…. Economisesti zeci de ore lunar creand fluxuri automatizate.
  • integrarea sendSMS - Integromat, care permite utilizatorilor platformei de automatizare sa conecteze notificarile prin SMS la peste 1000 de aplicatii, precum Facebook Ads/Pages/Messenger, Google Cloud/ Calendar/ Forms/ Maps/ Photos/ Chat/ Shopping/ Data Studio/ Meet/ Sheets, ChatBot, ManyChat, MailerLite, Survey Monkey, 123FormBuilder, Monday, Woocommerce, Agile CRM, Zoho CRM, Zoom etc. Automatizezi sarcinile repetitive si-ti faci munca mai usoara.
Exemple de scenarii de automatizare sendSMS - Zapier
Daca ai un business ecommerce, imagineaza-ti cum ar fi sa setezi automat sa se importe toate datele comenzilor efectuate prin diferite platforme intr-un singur loc, iar de acolo sa se preia automat adrese de email pentru abonare in platforma de e-mail marketing si numerele de telefon pentru a se trimite automat notificari SMS in bulk privind preluarea comenzii. Cat timp ti-ar lua sa faci toate acestea manual, daca ai avea mii de comenzi?

Sau, in project management, imagineaza-ti cum ar fi ca toate randurile dintr-un tabel Google Sheet sa se transforme automat in taskuri in Trello si de acolo sa se trimita automat notificari SMS pentru ca acele taskuri sa fie preluate si rezolvate. Si-acum gandeste-te cat timp ti-ar lua sa faci asta manual cu sute de taskuri: sa creezi fiecare task, sa trimiti e-mail persoanelor avizate si sa creezi un tabel pentru urmarirea lor.

Exemple de scenarii de automatizare sendSMS - Integromat
De cate ori traficul pe site inregistrat in Analytics scade sub un anumit numar de vizitatori, Integromat trimite automat o alerta prin SMS catre programator si catre responsabilul digital marketing si se creeaza automat un task in platforma Trello.

De cate ori adaugi un video intr-un folder in Google Drive, Integromat il posteaza automat pe canalul Youtube si se trimit notificari prin SMS catre abonati, cu linkul videoclipului.
Cu 30 minute inainte de inceperea unui webinar, Integromat conecteaza datele din Google Calendar cu lista de contacte si invitatii primesc un reminder prin SMS.

Clientii care au comandat un anumit produs de pe site, primesc automat prin SMS un link catre un e-book gratuit cu informatii utile despre utilizarea si intretinerea produsului respectiv.

Cu Zapier sau Integromat pot economisi zeci de ore lunar creand fluxuri de lucru automatizate: conectezi mai multe aplicatii, transformi date, stabilesti segmente de actiuni si pasi de lucru, in functie de anumiti triggeri. Iar cu ajutorul notificarilor prin SMS, esti tinut la curent sau iti tii echipa si clientii la curent in legatura cu cele mai importante evenimente.

Automatizarea si robotizarea sunt deja aici si se vor dezvolta si mai mult in viitorul apropiat. In lumea conectata de astazi, fluxurile de lucru digitale si inteligenta artificiala simplifica si eficientizeaza procesele de afaceri si tranzactiile. Echipa SendSMS lucreaza continuu pentru a tine pas cu transformarile revolutionare ale tehnologiei, dezvoltand aplicatii mobile compatibile cu platformele digitale de integrare si automatizare.

marți, 30 noiembrie 2021

NOU: Jocuri în Netflix, lansate de curând.

După ce Netflix a testat componenta de jocuri video din aplicația de mobil a serviciului de streaming, acum aceasta este disponibilă și în România.


Utilizatorii pot să acceseze momentan doar de pe dispozitivele Android o nouă secțiune din care pot descărca jocuri video pentru mobil. Am spus momentan, întrucât este în plan lansarea acestei componente și pe iOS. Probabil, regulamentul Apple pentru App Store ar putea fi unul dintre motivele pentru care acest fapt încă nu s-a întâmplat.

Jocurile se descarcă din Google Play Store, însă sunt GRATUITE doar dacă sunt accesate în acest mod.

Netflix permite abonaților doar jocuri de sine stătătoare, fără tranzacții în aplicație. Acestea nu vor include reclame și vor putea fi jucate offline.

Primele jocuri disponibile sunt:
  1. Stranger Things: 1984 (role playing)
  2. Stranger Things 3: The Game (role playing)
  3. Shooting Hoops (sports)
  4. Card Blast (casino)
  5. Teeter Up (arcade)

joi, 4 noiembrie 2021

Cardurile personalizate Revolut, disponibile și în România.


Ieri, Revolut a lansat pentru clienţii din România opţiunea de Card personalizat.

Noua opţiune le permite celor interesați posibilitatea de a-și crea un design personalizat care va fi imprimat monocrom pe cardul ales, fie printat pe cardurile clienţilor care au ales serviciile Plus şi Premium, fie gravat cu laser pentru cei care au optat pentru un plan Revolut Metal.

Personalizarea se poate face cu imagini, texte, emoji și schiţe de mână, direct din aplicaţia Revolut, unde îşi vor desena propria creaţie sau vor opta pentru o imagine dintr-o librărie, această funcţie permițând adăugarea sau eliminarea de detalii grafice sau texte.

Așadar, prin intermediul acestui nou serviciu, Revolut le oferă clienților ocazia deosebita de a decide şi cum arată instrumentul care le permite să îşi gestioneze eficient cheltuielile, economiile şi investiţiile.

IMPORTANT 
Cardurile personalizate sunt disponibile doar clienţilor care optează pentru planurile Plus, Premium sau Metal.

Tipul de personalizare diferă în funcţie de planul ales.

De exemplu, clienţii pot opta să treacă la un plan superior, cum ar fi Premium, pentru o gamă mai mare de culori şi imagini şi un card elegant, cu design minimalist, în nuanţele Gri Spaţial, Argint sau Roz Auriu.

În cazul în care optează pentru planul Revolut Metal, pe lângă opţiunea de personalizare, clienţii primesc un card de 18 g din metal, fabricat dintr-o singură foaie de oţel, disponibil în gama de nuanţe Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spaţial şi Negru.

Preţul unui card personalizat porneşte de la 14,99 lei.

Planurile Revolut disponibile pentru clienţii din România sunt:
  • Plus (14,99 lei/lună),
  • Premium (29,99 lei/lună),
  • Metal (54,99 lei/lună).
Trecerea la un plan superior se poate realiza direct din aplicaţie, în doar câteva minute.

Mai multe detalii despre Revolut AICI.

luni, 18 octombrie 2021

Drive with headspace .. cu Waze.



Astăzi am descoperit “Drive with headspace” in cadrul aplicaţiei de navigaţie Waze.

Există cinci profiluri de relaxare:
  • Aware (conştient)
  • Bright (luminos)
  • Hopeful (plin de speranţă)
  • Joyful (vesel)
  • Open (deschis)
În funcţie de alegerile tale se vor transmite şi recomandările aplicaţiei.

Waze a făcut parteneriat cu aplicația de meditație Headspace pentru a lansa această nouă experiență „Drive with Headspace”, menită să creeze momente de relaxare şi bucurie pentru şoferi.

Vei putea asculta o listă de redare personalizată Spotify cu muzică și conținut de la Headspace, fiind disponibil prin intermediul playerului audio Waze.

Sau vei putea alege, de asemenea, să schimbi pictograma mașinii din aplicație pentru o „plimbare senină într-un balon cu aer cald”.

Sau în timp ce conduci, vei putea asculta fragmente motivaţionale pentru a obţine un plus de bucurie.

Această experiență este disponibilă în limbile engleză, franceză, spaniolă şi portugheză.

Waze s-a integrat cu o serie de servicii precum Audible, Spotify, YouTube Music, iHeartRadio, Audiobooks, Deezer, TuneIn, Amazon Music, Scribd, tocmai pentru a facilita navigarea în timp ce utilizați aplicațiile preferate.

Sursa: Techcrunch.com


PS. Și în cadrul Netflix există un parteneriat cu Headspace:
  • Guide to meditation,
  • Unwind your mind,
  • Guide to sleep.

vineri, 8 octombrie 2021

Microsoft a lansat sistemul de operare Windows 11.


Windows 11 a devenit disponibil in intreaga lume incepand cu 5 octombrie.

Se efectueaza printr-un upgrade gratuit pe calculatoarele Windows 10 eligibile si pe cele noi care au Windows 11 pre-instalat si care pot fi achizitionate de la partenerii Microsoft: Acer, AMD, ASUS, Dell, HP, Intel, Lenovo, Qualcomm, Samsung si Surface.

software-deals.ro

Grafica, sunetele si animatiile aduse de Windows 11, alaturi de device-uri inovatoare si atractive dezvoltate de partenerii Microsoft le ofera utilizatorilor experiente unice.

Windows 11 isi propune sa sprijine munca pe model hibrid, dar si scoala online.

Windows 11 este construit pe fundatia Windows 10, care este compatibila, familiara si usor de gestionat de catre echipele IT.

Organizatiile pot incepe sa faca upgrade la Windows 11 pentru PC-urile puternice si prin cloud cu Windows 365 sau Azure Virtual Desktop.

Una dintre noutati este faptul ca butonul de Start se afla acum in partea centrala de jos si nu stanga jos, ca pana acum.

Alta noutate ar fi modul "dark".

Utilizatorii vor putea:
  • sa descopere aplicatii Android in Microsoft Store.
  • sa inregistreze si sa posteze un videoclip de pe TikTok.
  • sa foloseasca Khan Academy Kids pentru invatare virtuala chiar de pe PC.
AICI găsiți specificații, caracteristici și cerințe de computer pentru Windows 11.

joi, 16 septembrie 2021

Gmail aduce apeluri vocale și video în aplicație.

Google se rebranduiește prin intermediul Gmail, aș putea spune.

Google dorește ca echipele să colaboreze indiferent de spațiu și timp, inclusiv persoanele care lucrează de acasă sau în diferite fusuri orare. Gmail va fi hub-ul pentru mediul de lucru hibrid, totul pentru noua experiență globală Gmail.

Astfel că asistența pentru apeluri video și vocale direct din aplicația Gmail va fi disponibilă în curând pentru utilizatori.

Google Meet este una dintre aplicațiiile Google pe care unii oameni ar fi putut să o folosească pentru a rămâne în legătură cu familia și colegii. Dar, decât să deschidă aplicația Meet pentru a efectua apeluri vocale și video, utilizatorii Gmail o vor face acum direct din aplicația Gmail.

Google precizează că funcționalitatea nou adăugată facilitează întâlnirile ad-hoc în spațiul virtual, reducând nevoia pentru ședințele și discuțiile organizate față în față. Spre exemplu, vei putea iniția un apel vocal sau video pornind de la un simplu e-mail primit pe adresa Gmail, având garanția că persoana aflată la celălalt capăt îți poate răspunde de pe mobil fără instalarea vreunei alte aplicații.

Telefonul persoanei va suna prin aplicația Gmail. Vei putea prelua apelul imediat sau chiar răspunde de pe PC.


Celelalte funcții ale spațiului de lucru Google
Din captura de ecran de mai jos, Mail reprezintă doar una dintre cele patru tab-uri principale din Gmail, Chat, Spaces și Meet fiind celelalte.

Spaces este cel mai important upgrade Gmail, intrucât este versiunea Google a lui Slack. Este un loc digital în care membrii aceleiași echipe pot discuta despre proiecte în desfășurare și pot colabora. Și Spaces acceptă alte câteva produse Google, inclusiv Calendar, Drive, Docs, Foi de calcul, Prezentări, Meet și Task.

Spaces este acum live pentru utilizatori. Google intenționează să adauge mai multe funcții în viitorul apropiat. Aceasta include o navigare simplificată, asistență pentru partajarea spațiilor cu alte echipe și căutare îmbunătățită, instrumentele de gestionare a conținutului, etc.



BTW, Google va actualiza mai întâi conturile de business, apoi utilizatorii finali.

Sursa: BGR

vineri, 27 august 2021

The Third Remastered și Automachef, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store.

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 2 septembrie 2021, puteți revendica două jocuri gratuite: Saints Row: The Third Remastered și Automachef. Odată revendicate, aceste titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Saints Row: The Third Remastered este varianta remasterizată a celui de-al treilea titlu al seriei Saints Row. Saga Saints Row nu s-a ferit niciodată să ia peste picior alte jocuri importante ale industriei, precum cele ale seriei Grand Theft Auto (din care Saints Row și-a tras inspirația inițială), dar și shooterele din francizele Battlefield sau Call of Duty.


Automachef combină elementele specifice unui joc de tip puzzle cu gestionarea de resurse, scopul fiind proiectarea unor bucătării automatizate, echipate cu mașinării programabile, capabile să acopere toată gama de sarcini uzuale ale unei gospodării.


Saints Row: The Third Remastered poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 2 septembrie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/saints-row-the-third-remastered și selectând butonul marcat “Get”.

Automachef poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 2 septembrie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/automachef și selectând butonul marcat “Get”.

Descoperă lumea jocurilor cu ASUS România

Așadar, revendică Saints Row: The Third Remastered și Automachef drept jocuri gratuite până pe 2 septembrie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Go4Games

luni, 23 august 2021

Ai Translate la YouTube pentru auto-traducerea comentariilor.


Aflată in stadiul de testare, opțiunea Translate pentru auto-traducerea comentariilor poate fi de ajutor atunci când vizionăm clipuri YouTube frecventate de utilizatori la nivel global.

Deținătorii conturilor YouTube Premium au acces la această funcție pentru traducerea automată a comentariilor, evidențiată cu un buton ”Translate” afișat în dreptul fiecărui mesaj detectat ca fiind redactat într-o altă limbă decât cea a contului respectiv.

Odată activat, butonul se schimbă în ”See Original” putând fi folosit pentru a readuce versiunea originală a comentariului respectiv.

Auto-traducerea comentariilor se bazează pe motorul Google Translate, ceea ce înseamnă că sensul unor expresii sau formule de exprimare ar putea să nu fie interpretat chiar atât de bine.

Noua funcționalitate este disponibilă în Android, dar și în cea de iOS a aplicației YouTube.

Experimentul urmează să se încheie în 9 septembrie, feedback-ul fiind încurajat.

Vom vedea dacă butonul Translate va fi afișat pentru toți utilizatorii YouTube sau va fi păstrat numai plătitorilor de abonamente Premium.

luni, 26 iulie 2021

Acces GRATUIT la Eurosport pentru Jocurile Olimpice via Orange.


O veste excelenta din partea Orange pentru clientii din Romania! Aestora le ofera posibilitatea de accesare gratuita a canalelor Eurosport pentru a viziona transmisiunile de la Jocurile Olimpice.

Echipa Orange ofera acces gratuit pentru Eurosport 1 si Eurosport 2, care transmit evenimentele de la Jocurile Olimpice in toata lumea, prin intermediul acestei pagini pentru clientii care au un cont inregistrat in platforma Orange TV Go.

Ghidul TV poate fi accesat aici.

orange.ro

In prezent, Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu peste 10 milioane de clienti in toata tara.

Orange ofera aceste beneficii tuturor clientilor sai, indiferent daca au abonamente de telefonie mobila, internet, televiziune sau cartele prepay, singura conditie este de avea un cont inregistrat in MyOrange.

PS. Ce competitii detine Eurosport:
  • Premier League
  • Toate turneele de Mare Șlem (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open)
  • ATP Cup
  • Circuitul ATP
  • Jocurile Olimpice din vară
  • Turneul celor 4 trambuline și întreg sezonul de sărituri
  • Sporturi de iarnă
  • Moto GP

marți, 22 iunie 2021

Programul de fidelitate Decathlon România, un succes de la relansare.

Mai bine de jumătate dintre clienții retailerului au folosit cardul de fidelitate în procesul de cumpărare în primele opt luni de la relansarea programului de fidelizare Decathlon România, rezultând clienți mulțumiți si un sport mai accesibil tuturor românilor.

decathlon.ro

Noul sistem de fidelizare a fost dezvoltat anul trecut împreună cu Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, și permite clienților Decathlon să acumuleze puncte și să obțină vouchere de reducere în rețeaua globală a retailerului.

Sistemul are la bază programul de fidelizare folosit de Decathlon la nivel internațional până la finalului anului 2018, iar reproducerea lui la nivel local a reprezentat o prioritate pentru retailer în 2020.

Sistemul de fidelizare este bazat pe vouchere de reducere pentru clienți, oferindu-le posibilitatea de a-și achiziționa produsele de sport favorite la un preț și mai mic, abordare care se încadrează în strategia companiei de a face sportul accesibil pentru cât mai mulți români.

Astfel, la fiecare 1,000 de lei cheltuiți în magazinele Decathlon, clientul primește 1,000 de puncte echivalente unui voucher de 25 de lei pe care îl poate folosi pentru achiziționarea altor produse Decathlon.

Programul de fidelizare al retailerului include și un card virtual de client ce oferă o serie de beneficii precum: garanție doi ani pentru produsele cumpărate și listate în profilul clientului, în baza prezentării cardului la casă, fără bon sau certificat de garanție care să dovedească achiziția, dar și retur gratuit timp de 2 ani de zile pentru toate produsele (cu respectarea condițiilor de retur), comunicare personalizată și sfaturi sportive.

Totodată, pentru bicicletele achiziționate din magazinele retailerului, clienții au inclusă o revizie gratuită în primele șase luni.

sâmbătă, 5 iunie 2021

Afla cum poti castiga un Samsung GALAXY S21 Ultra acum!

Daca esti mega pasionat de jocuri, ai putea castiga un Samsung GALAXY S21 la sfarsitul lunii iunie 2021.

Important de retinut este miza pusa in joc: versiunea 5G a Samsung GALAXY S21 Ultra 256 GB.

Tot ceea ce este necesar sa faci este ca pana in 18 iunie sa descarci aplicatia Orange Games si sa joci Electric Highway.

Ce este aplicația Orange Games Un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc.

Pentru acces la toate acestea, descarcă aplicația și activează abonamentul pentru jocuri, cu doar 1,18 euro/săptămână (TVA inclus).

În plus, acum ai prima săptămână gratuită!


Dacă înregistrezi cel mai mare punctaj la sfârșitul concursului, câștigi marele premiu: un Samsung Galaxy S21 Ultra Black 256 GB și un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație.

Următorii 9 participanți vor primi câte un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație.

luni, 10 mai 2021

Gratuit si Nelimitat pentru Clienti din partea acestei Companii.


Vestea este extrem de buna pentru romani.

Mai exact, este vorba despre o promotie care vizeaza utilizatorii de cartele prepay.

Acestia se bucura de trafic nelimitat gratuit pentru anumite platforme de socializare accesate zilnic de miliarde de oameni:
  • Tik Tok,
  • Facebook,
  • WhatsApp,
  • Messenger,
  • Instagram,
  • Pinterest,
  • Tumblr,
  • Twitter,
  • Viber.
De asemenea, compania ofera separat si ..
  • zeci de GB de trafic de internet pentru a accesa orice altceva de pe net,
  • impreuna cu mii de minute si SMS-uri,
totul ca parte a ofertelor sale pentru cartelele prepay.


Utilizatorii de iPhone, infectaţi cu malware-ul XCodeGhost.


Dacă Flubot a țintit parolele și datele cardurilor bancare ale utilizatorilor Android, un singur malware, strecurat în aproximativ 2.500 de aplicaţii, a reuşit să infecteze 128 de milioane de iPhone-uri.

Nici iPhone-urile nu sunt scutite de probleme de securitate, iar acestea nu au neapărat un impact mai mic decât alte smartphone-uri.

În 2015, experţii în securitate avertizau în legătură cu XCodeGhost, un malware care se răspândea, la acea vreme, pe iPhone-uri, prin intermediul unor aplicaţii infectate, descărcate direct din App Store.

Acum, prin intermediul procesului dintre Apple şi Epic, aflăm şi care a fost impactul real al malware-ului pe care Apple nu l-a depistat şi pe care utilizatorii săi l-au luat pe iPhone prin descărcarea unor aplicaţii din magazinul oficial.

În jur de 2.500 de aplicaţii găzduite de App Store conţineau malware-ul XCodeGhost. Prin intermediul acestora, au fost infectate aproximativ 128 de milioane de iPhone-uri. O astfel de răspândire nu putea fi posibilă dacă măsurile de securitate ale Apple erau decente.

Datele companiei americane arată că 55% dintre victime erau din China, dar şi în Statele Unite au fost compromise peste 18 milioane de iPhone-uri.

Hackerii au modificat Xcode, software-ul pentru dezvoltarea aplicaţiilor creat de Apple, strecurând malware-ul în acesta. Apoi l-au publicat pe forumurile dezvoltatorilor de iOS şi OS X. Dezvoltatorii l-au preluat şi l-au inclus în propriile aplicaţii, iar Apple l-a distribuit prin App Store.

Printre aplicaţiile care au contribuit, fără voie, la răspândirea malware-ului, s-au numărat şi nume mari, precum WeChat şi versiunea pentru China a jocului Angry Birds 2.

Sursa G4Media.ro

Autentificarea Google în 2 pași, în curând.



Dacă până în prezent autentificarea în 2 pași (two-factor authentication = 2FA) era o funcție opțională, Google va ajuta mai mult la securizarea conturilor de utilizatori prin înregistrarea în mod implicit a tuturor persoanelor.

Compania a scris într-o postare pe blog că va începe în curând să-și înscrie clienții în sistemul 2FA.

După introducerea user & pass, utilizatorul va primi pe smartphone un cod temporar pe care să-l completeze pentru verificarea identității. Este similar procedurii de la bancă sau a semnăturii digitale.

„Folosirea dispozitivului mobil pentru a vă conecta oferă oamenilor o experiență de autentificare mai sigură și mai sigură decât parolele numai”, a declarat Mark Risher, directorul de management al produselor Google.

Dacă sistemul 2FA nu o reduce, puteți folosi oricând autentificatorul fizic, un mic dispozitiv ce poate fi purtat la chei. precum cele de la YubiKey sau propriul Titan Google, ca o altă modalitate de a vă proteja contul.

În 2019, Google a adăugat, de asemenea, opțiunea pentru smartphone-urile Android de a servi ca cheie de securitate, iar aceasta a fost extinsă de atunci la iPhone. 

Totul pentru „un viitor în care într-o zi nu veți avea nevoie deloc de o parolă”.

Sursa: The Verge

marți, 4 mai 2021

Flubot țintește parolele și datele cardului bancar din Android.

Denumit FluBot, noul malware țintește parolele și cardurile bancare salvate pe dispozitivele cu Android, împreună cu alte date potențial valoroase.

Principalul mod de propagare pare să fie trimiterea de mesaje SMS, redactate pentru a sugera că au fost trimise de o companie de curierat.

Mesajul SMS solicită activarea unui link pentru a urmări livrarea unui colet fictiv.

Potențiala victimă este atrasă într-o capcană de tip phishing, site-ul vizita solicitând instalarea unei aplicații care ar facilita mai departe urmărirea procesului de livrare.

Odată infiltrat pe telefonul victimei, FluBot solicită permisiuni suplimentare pentru accesarea adresei de contacte, pe care o folosește pentru a trimite mai departe SMS-uri conținând „invitația” către site-ul de phishing.

Se pare că acest malware a avut cea mai mare răspândire în Marea Britanie. Autoritatea NCSC (National Cyber Guidance Security Centre) răspunzând prin trimiterea de alerte cu privire la modul de identificare și eliminare a FluBot. Alerte similare au fost trimise și de operatorii locali de telefonie mobilă.

Mimând false livrări DHL sau Amazon, FluBot este cel mai ușor demascat de sugestia instalării unui aplicații de Android (APK) ce nu provine dintr-un magazin de aplicații recunoscut.

Pentru a evita astfel de capcane, este recomandată instalarea aplicațiilor de mobil doar dacă acestea provin din magazine de aplicații recunoscute, precum Play Store sau App Store.

Din fericire, un ajutor în acest sens este oferit chiar de Google, versiunile recente de Android fiind configurate pentru a refuza în mod implicit instalarea de aplicații din surse neverificate.

Sursa: GO4IT

PS. aici cum sa stergi Flubot.

joi, 1 aprilie 2021

Google Maps ne luminează calea cu noi funcții.

Au trecut șaisprezece ani de la ținutul hărții în mână și până la AI (inteligența artificială) de astăzi. Anul acesta, vor fi peste 100 de îmbunătățiri bazate pe AI în Google Maps.

Navigați în interior cu Live View
Live View este alimentat de o tehnologie numită localizare globală, care utilizează AI pentru a scana zeci de miliarde de imagini Street View pentru a vă înțelege orientarea. Datorită noilor progrese care ne ajută să înțelegem altitudinea exactă și amplasarea obiectelor în interiorul unei clădiri, acum putem aduce Live View în unele dintre cele mai dificile locuri de navigat în interior: aeroporturi, stații de tranzit și mall-uri.

Dacă luați un avion sau un tren, Live View vă poate ajuta să găsiți cele mai apropiate ascensoare și scări rulante, poarta, platforma, cererea de bagaje, ghișeele de check-in, casa de bilete, toaletele, bancomatele și multe altele. Săgețile și indicațiile de însoțire vă vor indica drumul corect. Și dacă trebuie să ridicați ceva din mall, utilizați Live View pentru a vedea la ce etaj este un magazin și cum să ajungeți acolo, astfel încât să puteți intra și ieși dintr-o clipă. Indoor Live View este live acum pe Android și iOS în mai multe mall-uri din Chicago, Long Island, Los Angeles, Newark, San Francisco, San Jose și Seattle. Începe să se desfășoare în următoarele luni în anumite aeroporturi, mall-uri și stații de tranzit din Tokyo și Zurich, cu mai multe orașe pe drum.

Planificați din timp în funcție de vreme și calitatea aerului
Cu noua opțiune Meteo, puteți vedea rapid temperatura și condițiile meteorologice actuale și prognozate într-o zonă. Și noul strat de calitate a aerului vă arată cât de ne/sănătos este aerul - informații utile în special dacă aveți alergii sau dacă vă aflați într-o zonă cu fum sau cu incendii. Acesta va fi disponibil la nivel global, iar stratul de calitate a aerului va fi lansat în Australia, India și SUA, urmând să apară mai multe țări.

Găsiți mai multe opțiuni ecologice pentru a vă deplasa
Construiesc un nou model de rutare care optimizează consumul redus de combustibil, pe baza unor factori precum înclinația drumului și congestia traficului, totul pentru a reduce amprenta lor de mediu. În curând, Google Maps va face implicit traseul cu cea mai mică amprentă de carbon atunci când are aproximativ același ETA ca cel mai rapid traseu. În cazurile în care ruta ecologică ar putea crește semnificativ ETA, vă vor permite să comparați impactul relativ al CO2 între rute, astfel încât să puteți alege. Vrei întotdeauna cea mai rapidă rută? Și asta este OK - pur și simplu ajustați preferințele din Setări. Rutele ecologice se lansează în SUA pe Android și iOS la sfârșitul acestui an, cu o expansiune globală pe drum.

De la Amsterdam la Jakarta, orașele din întreaga lume au stabilit zone cu emisii reduse - zone care restricționează vehiculele poluante, cum ar fi anumite mașini diesel sau mașini cu autocolante cu emisii specifice - pentru a ajuta la menținerea aerului curat. Puteți afla rapid dacă vehiculul dvs. este permis în zonă, puteți alege un mod alternativ de transport sau puteți lua o altă rută. Alertele privind zonele cu emisii scăzute se lansează în luna iunie în Germania, Olanda, Franța, Spania și Marea Britanie pe Android și iOS, iar în curând vor apărea mai multe țări.

Dar știm că deplasarea durabilă depășește condusul. Așadar, facilităm alegerea opțiunilor mai durabile atunci când sunteți în deplasare. În curând veți obține o vizualizare cuprinzătoare a tuturor rutelor și modurilor de transport disponibile la destinație - puteți compara cât va dura până ajungeți cu mașina, transportul sau cu bicicleta fără a comuta între tab-uri. Folosind modele avansate de învățare automată, Maps va prioritiza automat modurile preferate - și chiar va amplifica modurile care sunt populare în orașul dvs. De exemplu, dacă mergeți cu bicicleta mult, vă vor arăta automat mai multe trasee de ciclism. Similar în cazul metroului dacă locuiți într-un oraș precum New York, Londra, Tokyo sau Buenos Aires. Acest lucru se lansează la nivel global în următoarele luni pe Android și iOS.

Economisiți timp cu preluarea de produse alimentare la bord
Livrarea și ridicarea la bord au crescut în popularitate în timpul pandemiei - sunt convenabile și reduc la minimum contactul. Pentru a face acest proces mai ușor, aduc informații utile despre cumpărături în Profilurile comerciale ale magazinelor pe Hărți și Căutare, cum ar fi furnizorii de livrare, ferestrele de preluare și livrare, taxele și minimele comenzilor.

După ce plasați o comandă de preluare în aplicația magazinului, o puteți adăuga în Maps. Vă vor trimite o notificare atunci când este timpul să plecați și vă vor permite să distribuiți ora de sosire magazinului. ETA-ul dvs. este actualizat continuu, în funcție de locație și trafic. Acest lucru ajută magazinul să acorde prioritate comenzii dvs., astfel încât să fie gata imediat ce ajungeți acolo. Înregistrați-vă în aplicația Google Maps și vă vor scoate comanda imediat pentru o preluare fără probleme, rapidă și fără contact.

Toate aceste actualizări sunt posibile datorită progreselor AI care au transformat Google Maps într-o hartă care poate reflecta milioane de schimbări făcute în fiecare zi în lume - în cele mai mari orașe și cele mai mici orașe. Indiferent dacă vă deplasați, explorați o zonă sau eliminați sarcini, lăsați Google Maps să vă ajute să vă găsiți drumul. Astăzi în State, mâine în toată lumea. 💚

joi, 4 martie 2021

Laptopul ASUS ZenBook 14, ideal pentru social media.

Ești în Căutarea Incredibilului laptop ASUS?

Poți afirma cu tărie: Evrika!

Întrucât Laptopul ASUS ZenBook 14 reprezintă sistemul extraordinar de compact, subtire si usor, fiind echipat cu Procesoare Mobile AMD Ryzen™ Seria 4000 pentru performante extraordinare, si incluzând interfete HDMI, USB-C® si USB Tip-A, precum si un cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Datorita designului sau foarte atragator si portabilitatii ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort. Concret, este ideal pentru Social Media!

Calatoreste usor si inteligent
Designul complet metalic compact, subtire si usor al modelului ZenBook 14 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este de asemenea unul dintre cele mai subtiri laptopuri de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate — inclusiv HDMI standard si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla.

Incarcare rapida si usoara, oriunde
Datorita autonomiei incredibile a modelului ZenBook 14, de 22 de ore, nu este o problema sa calatoresti fara sa ai un incarcator la indemana. Atunci cand trebuie sa reincarci bateria, functia sa de incarcare rapida poate reincarca bateria pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru imediat.

Afisaj luminos, clar, eficient din punct de vedere al consumului
ZenBook 14 dispune de un afisaj cu patru laturi NanoEdge, luminos si clar, cu margini subtiri ce creeaza un raport ecran-carcasa de 90% pentru o experienta de vizualizare mult mai imersiva. Afisajul cu consum redus de energie, de doar 1W, ofera un nivel incredibil de luminozitate, de 400 niti (cd/m2), maximizand in acelasi timp autonomia bateriei.

Complet conectat!
ZenBook 14 redefineste conceptul de laptop ultra-subtire, oferindu-ti o serie completa de optiuni de conectivitate, inclusiv o interfata HDMI de dimensiuni standard, conectori USB Tip-A si USB-C®. Pentru a usura transferurile de date de pe dispozitivul tau mobil, laptopul mai este echipat si cu un cititor de carduri microSD.

Proiectat pentru confort si versatilitate
ZenBook 14 arata extraordinar, incluzand o noua tastatura ergonomica de dimensiuni extinse, ce ofera o experienta de tastare mai confortabila. Pentru a usura introducerea datelor, laptopul a fost echipat cu solutia ASUS NumberPad 2.0 8ce integreaza in touchpad o tastatura numerica cu iluminare LED, de dimensiuni complete. Camera cu infrarosii (IR) incorporata modelului ZenBook 14 usureaza semnificativ procesul de autentificare prin recunoastere faciala cu ajutorul solutiei Windows Hello. Aceasta functioneaza chiar si in conditii de iluminare redusa, deci nu va trebui sa-ti faci probleme legate de introducerea parolelor.

Balama ErgoLift de inalta precizie
ZenBook 14 dispune de o balama ErgoLift de inalta precizie ce ridica usor partea din spate a laptopului atunci cand este deschisa, inclinand tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, aceasta actiune ridica carcasa, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de racire optimizat, precum si o calitate audio superioara.

Performante si viteza de raspuns ridicate
Performantele reprezinta o componenta cruciala a experientei de utilizare ZenBook. ZenBook 14 este echipat cu Procesoare Mobile AMD Ryzen™ Seria 4000 ce ofera un nivel foarte rapid de raspuns in cele mai dificile sarcini de utilizare. ZenBook 14 mai include de asemenea unitati SSD rapide PCIe® 3.0 x2 si cea mai recenta tehnologie Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) pentru performante superbe.

MyASUS: Colectia ta de aplicatii exclusive
ZenBook 14 include cea mai recenta versiune MyASUS, o colectie de aplicatii si utilitare ASUS foarte versatile ce te ajuta sa maximizezi nivelul de productivitate oferit de sistemul tau ZenBook 14. Foloseste-o pentru a conecta telefonul tau iOS sau Android la laptop, pentru a optimiza performantele laptopului tau, sau pentru a contacta serviciul de post-vanzare si suport. Mai beneficiezi de asemenea de accesul la o gama uriasa de aplicatii foarte populare, precum si oferte exclusive doar pentru tine!

Calitate audio certificata
Sistemul audio implementat modelului ZenBook 14 este certificat de catre specialistii in solutii audio Harman Kardon (sunt extraordinare si boxele lor, crede-ma ✌) pentru a garanta faptul ca asigura un sunet imersiv si deosebit de clar pentru comunicatii si divertisment.

Rezistenta pe care te poti baza
ZenBook 14 respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD-810G create de armata Statelor Unite in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. Incercarile constau intr-un regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, teste de rezistenta la cadere cu sistemul pornit si teste de functionare la valori extreme de altitudine si temperatura. ZenBook 14 a trecut de asemenea cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.

Te invit să descoperi ecosistemul ASUS din România!
Ai Livrare gratuită la toate comenzile + Perioada de retur 14 zile + Cadouri la majoritatea produselor achiziționate + Promoții ocazionale + ASUS Premium Care: Garanție Extinsă disponibilă doar pe site.

Ai 5 Modalități de plată Plată: online prin orice card bancar | Rate cu 0% dobândă prin: Card Avantaj, Garanti Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank | Transfer bancar (ordin de plată) | Ramburs.

IMPORTANT Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii în 2019, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Și în septembrie 2020, ASUS a fost desemnat cel mai bun brand de laptopuri din 2020 de către publicația Laptop Mag.





























Revolut a primit licenţă bancară în RO + modificări din 23 aprilie 2021.


Revolut, aplicaţia financiară cu peste 15 milioane de utilizatori în întreaga lume, a primit licenţă bancară în România, ceea ce face ca depozitele clienţilor să intre sub protecţia Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, în limita a 100.000 euro.

Revolut are două entităţi autorizate în Lituania, iar în România acţionează în urma notificării BNR de către autoritatea de supraveghere care i-a acordat licenţa și anume Banca Lituaniei.

Cele 2 entităţi sunt Revolut Bank UAB şi Revolut Payments UAB.

Revolut Bank UAB este instituţie de credit (bancă) care acţio­nează în baza paşaportului european, exercitarea dreptului de liberă prestare a serviciilor.

Pentru România, Revolut Bank a fost notificată numai pentru preluarea de depozite şi de alte fonduri rambursabile.

Modificări Revolut, valabile din 23 aprilie 2021
1. Retrageri de la ATM
Plan standard
· Limita lunară gratuită este de 800 lei. Odată ce ați atins-o, veți începe să plătiți o taxă.
· Introducem, de asemenea, o limită de cinci retrageri de bancomate. Odată ce ați atins acest lucru, veți începe și să plătiți o taxă.
· Ambele limite se aplică independent. Veți începe să plătiți o taxă imediat ce atingeți una, chiar dacă nu o atingeți pe cealaltă.
· Taxa este încă de 2%, dar adăugă o taxă minimă de 5 lei. Aceasta înseamnă că veți plăti cea mai mare valoare de 5 lei sau 2% din retragere.

Plan Plus, Premium sau Metal
Limitele gratuite de retragere de bancomate pentru clienții Plus, Premium și Metal vor rămâne aceleași și nu limitează numărul de retrageri pe care le puteți face fără taxe în cadrul acestor planuri.
Taxele pentru retragerile ATM peste aceste limite vor rămâne aceleași, la 2%, dar introduc și o taxă minimă de 5 lei per retragere.

2. Transferuri internaționale de bani
Cele mai populare tipuri de plată, utilizate de peste 90% dintre clienți, vor rămâne fără taxe. Acestea includ:
· Transferuri bancare locale gratuite în moneda dvs. de origine
· Transferuri locale și internaționale gratuite în euro către orice țară din cadrul SEPA (care include țările UE / SEE, Marea Britanie, Elveția)
· Transferuri gratuite către alți clienți Revolut (peer-to-peer) din orice țară din lume

Următoarele modificări ale taxelor vor afecta numai clienții care trimit bani în afara zonei SEPA (care include țările UE / SEE și Marea Britanie, Elveția) sau dacă efectuați un transfer transfrontalier într-o altă monedă decât euro.

În prezent, Revolut oferă două tipuri de transfer internațional: transferuri „transfrontaliere” și plăți „SWIFT”. Fiecare are două certificate separate:
· Clienții Standard și Plus primesc un transfer transfrontalier gratuit pe lună, apoi plătesc 2,5 lei pe transfer. Transferurile SWIFT costă fie 15 lei, fie 25 lei, în funcție de monedă.
· Clienții Premium și Metal nu plătesc taxe pentru transferuri transfrontaliere și primesc un transfer SWIFT gratuit pe lună, apoi plătesc 15 lei sau 25 lei, în funcție de monedă.

Ce se schimbă
Combină transferurile „transfrontaliere” și „SWIFT” într-o categorie simplă și transparentă numită „plăți internaționale”.
Taxele de transfer internațional vor varia între 1,5 lei și 25 lei, în funcție de cât transferați și de unde.
Clienții Premium și Metal vor beneficia în continuare de o plată gratuită.
· Standard și Plus. Fără alocație gratuită. Aceste planuri sunt cele mai potrivite pentru cei care trimit doar ocazional transferuri internaționale.
· Premium. O plată internațională gratuită pe lună. Cel mai bun pentru persoanele care efectuează transferuri internaționale lunar.
· Metal. Trei plăți internaționale fără taxe pe lună. Cel mai bun pentru cei care trimit frecvent transferuri internaționale.

3. Taxa de livrare pentru cardurile Revolut
Până în prezent, clienților din planul standard li se percepe 4,99 GBP sau echivalent valutar pentru livrarea standard a unui card Revolut și 19,99 EUR sau echivalent valutar pentru livrarea expresă.

Taxa de livrare poate fi mai mare în funcție de locul solicitat.

Alătură-te mie și celor peste 12 milioane de utilizatori cărora le place această aplicație bancară digitală. Înscrie-te cu link-ul meu de mai jos și verifică cardurile lor virtuale de unică folosință pentru cumpărături sigure: https://revolut.com/referral/valents8ep!MSO

miercuri, 27 ianuarie 2021

Platforma online pentru plata dosarelor de daună în 48 de ore pentru RCA.

Dan Cobeanu, co-fondatorul platformei roviniete.ro, pregăteşte lansarea PayPact , prima platformă online din România care facilitează procesul de obținere a compensației pentru accidente acoperite de asigurarea RCA pentru care se poate întocmi o constatare amiabilă online.


În premieră în România, PayPact  introduce plata despăgubirii în urma producerii unui risc asigurat în maximum 48 de ore.

Cum funcționează?



1, Declarare După un incident acoperit de asigurare, utilizatorii pot crea dosarul de daună simplu prin PayPact, folosind propriul smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului.




2, Procesare Informația este trimisă automat asiguratorului împreună cu o estimare făcută de PayPact.



3, Plata Odată notificat, utilizatorul poate alege să primească banii, minus taxa de procesare PayPact, în 48 de ore direct în cont.

PayPact  este o platformă independentă, neafiliată, realizată de către o echipă cu expertiză amplă în dezvoltarea de platforme de succes ce au procesat în ultimii 3 ani peste 10 milioane de tranzacţii.

duminică, 24 ianuarie 2021

Ce este Meet Now și cum îl folosesc în Skype?

Meet Now în Skype vă permite să configurați cu ușurință un spațiu de colaborare și să invitați atât contactele Skype, cât și prietenii sau familia care nu sunt pe Skype. Participanții se pot alătura cu ușurință la întâlniri, indiferent dacă au sau nu un cont.

Cum creez o întâlnire în Skype?
Începerea întâlnirii dvs. este la fel de ușoară ca conectarea la Skype și selectarea butonului Meet Now .

Veți primi un link de apel și un buton Distribuiți invitația (Share invite) pentru a invita cu ușurință pe alții. După ce sunteți gata, setați apelul la audio sau video și selectați butonul Start apel (Start call).

De asemenea, puteți crea o întâlnire direct de pe web.




Cum pot participa la un apel cu invitația mea Întâlnește acum (Meet Now)?
Puteți utiliza link-ul unic Meet Now pentru a vă alătura unui apel în Skype făcând clic pe butonul Meet Now, apoi Alăturați-vă unei întâlniri (Join a Meeting). Link-ul Meet Now va deschide, de asemenea, aplicația Skype instalată pe orice dispozitiv.

Chiar dacă nu sunteți conectat, puteți participa la apel sau puteți conversa ca invitat.

Dacă nu aveți Skype instalat pe computer, vei putea deschide Skype pe web.

Browserele acceptate pentru Meet Now sunt Microsoft Edge, cea mai recentă versiune de Chrome și Safari.

Puteți instala Skype și pe dispozitivul dvs.

Dacă nu puteți sau nu doriți să permiteți accesul la microfonul și camera dvs., puteți să vă alăturați unui apel doar pentru a asculta (folosind numai Skype pentru web). Faceți clic pe linkul Întâlniți-vă acum, apoi selectați Blocați sau Nu permiteți dacă Skype cere permisiunea de a utiliza camera și microfonul. Apoi, faceți clic pe butonul Continuare fără audio sau video pentru a vă alătura apelului. Rețineți că ceilalți participanți nu vă vor auzi și nu vă vor vedea videoclipul, dar veți apărea în lista de participanți și veți putea folosi chatul.

Ce pot face în timpul unei întâlniri?



În timpul unei întâlniri puteți:
A - Deschideți chaturile recente.
B - Vizualizați participanții aflați în prezent în apel.
C - Distribuiți linkul Întâlniți acum.
D - Începeți înregistrarea apelului.
E - Dezactivați sau dezactivați microfonul.
F - Activați sau dezactivați videoclipul.
G - Terminați apelul.
H - Deschideți conversația.
I - Ridică mâna pentru a pune o întrebare.
J - Trimiteți o reacție la apel.
K - Vizualizați mai multe opțiuni.

Pot să accesez încă chat-ul Meet Now după întâlnire?
Link-ul Meet Now este accesibil oricând aveți nevoie de el. Vă vom păstra înregistrările de apeluri timp de până la 30 de zile și conținutul media distribuit în chat chiar mai mult. Meet Now în Skype este perfect pentru conferințele dvs., seminarii web sau interviuri de lucru.

Care este diferența dintre Întâlniți acum și discuțiile de grup?
  • Chaturile Meet Now pot fi configurate rapid și partajate cu alții în doi pași simpli. Cu toate acestea, toate noile chat-uri Meet Now vor avea inițial același titlu și imagine de profil. Atingeți sau faceți clic pe antetul de chat din întâlnirea dvs. și selectați butonul Editați textul pentru a-l redenumi și a adăuga o imagine de profil.
  • Chaturile de grup sunt personalizate de la început, deoarece este necesar un nume de grup și trebuie să selectați mai întâi participanții înainte de a-l crea.
Cum folosesc Meet Now din bara de activități Windows 10?
Meet Now este chiar mai ușor de utilizat chiar din bara de activități Windows 10.
Pur și simplu faceți clic pe pictograma  Întâlniți acum, apoi selectați fie Întâlniți acum (Meet Now) pentru a începe o nouă întâlnire, fie Înscrieți-vă într-o întâlnire (Join a Meeting) pentru a introduce codul pentru una existentă.
Dacă preferați să eliminați pictograma  Întâlniți acum (Meet Now) din bara de activități, faceți clic dreapta pe pictogramă și selectați Ascunde.

software-deals.ro
blacktech.ro

Postări populare

farmec.ro

Etichete

365 (1) 3D (2) abonamente (4) acces (2) access (2) Acer (1) actiune (1) adnotations (1) adrese (2) adrese web (1) advanced threat defence (1) aerian (1) aeroport (1) AI (1) album (1) alfanumerice (1) algoritmi (1) alimentatie (2) AMD (1) AmParcat.ro (1) ANCOM (2) Android (18) angajat (2) angajator (2) anti-malware (1) anti-ransomware (1) anti-tracker (1) antifurt (1) antivirus (1) antrenament (2) anul (1) apel (1) aplicatia (26) aplicatie (31) Apple Pay (1) AR (2) arcade (2) arhivare (1) artificiala (3) asigurare (3) asistent (1) assistant (1) ASUS (2) audio (1) auto (11) auto-exchange (2) autobuz (1) automata (1) aventura (1) avion (1) BAAR (1) banca (2) banca comerciala romana (1) bancar (4) bancomat (1) bani (2) basic (1) batai (1) bauturi (1) bilete (2) biomap (1) Bitdefender (1) blockposters.com (1) blocuri (1) bluetooth (1) boarding (1) bratara smart (2) breakout (1) BT pay (5) Bucuresti (5) bugete (1) business (2) cabana (1) cadastru (1) cadou (1) cadouri (1) cafenea (1) calcul (3) calendar (1) camera (1) canale (1) caractere (1) caracteristici (2) card (5) cartela prepay (1) casa de pensii (1) cash (1) cashback (1) casino (1) certificat (1) chat (4) check-in (1) chip (1) chipchamp (1) client (2) CNPP (2) coafor (1) comanda vocala (1) comerciant (1) comunicare (1) concurs (2) conducere (3) constatare amiabila (1) constructie (1) cont (3) contact (1) contactless (4) control parental (1) conversatii (1) corectare (1) Covasna (1) creare (1) culoare (1) cumparaturi (2) curs (2) cursa (1) curse de masini (1) DAHNA (2) dating (1) dauna (2) de testat (3) decathlon (1) Defender (1) defensiva (1) Dell (1) desktop (1) despagubire (1) diacritice (1) dieta (2) digi cartracs (1) digital (6) digitala (1) disc (1) dispozitiv (2) dobanda (1) documente (1) donatie (1) dosare (1) drive with headspace (1) durata (1) ecosistem (2) editor (1) educatie (1) eficienta (1) electronic (1) enterprise (1) enterprise for education (1) eurosport (1) excel (1) expediere (1) expertize (1) extrase (1) faceapp (1) facebook (6) facturare (1) familie (1) farmacie (1) fata (1) fel (1) fidelizare (1) financiar (2) financiare (1) firewall (1) firme (1) fisiere (2) Fitbit Pay (1) fizice (1) flota (1) fluxuri (1) formular (1) foto (3) fotocarti (1) freelancer (1) functii (1) furt (1) games (1) gaming (2) garantie (1) Garmin Pay (1) Gboard (1) geolocatie (3) george (1) ghid (2) ghiseu (1) gmail (3) google (7) google duo (1) google maps (4) Google Pay (2) Google Wallet (1) GPS (2) gramatica (1) gratis (2) gratuit (21) grupuri (1) gsuite (2) hangout (2) harta (4) harti (1) HoReCa (1) HP (1) HR (1) hrana (2) Huawei Mate 10 Pro (1) Huawei P20 (1) ideal (1) identitate (1) imbracaminte (1) imobiliare (1) importator (1) incaltaminte (1) informare (1) infoSTB (1) ING (2) inima (1) inscriere (2) Inspectia muncii (1) Instagram (1) instrument (2) intalnire (2) Intel (1) inteligenta (3) invatare (1) iOS (11) iPhone (1) ISP (1) istoric (1) ITM (1) Jingle (1) job (1) joc (4) jocuri (4) jocuri de rol (1) jocuri olimpice (1) judiciare (1) juridic (1) laptop (1) laptopuri (1) Lenovo (1) life360 (1) limbi straine (1) linkedin (1) Linux (1) live (5) live view (2) localizare (4) locuri de parcare (1) lupte (1) Mac (1) macOS (1) magazin (2) magazine (1) mail (1) malware (2) manual (1) maps (1) marketing (1) masura (1) materiale (1) medic (1) mediteraneana (2) mediu (2) meet (5) meet now (1) mesaj (1) messenger (4) metal (2) meteo (2) microsoft (4) mijloace de transport (1) mobil (3) moneyback (1) monitorizare (1) motor (1) multi-banking (2) multi-currency (2) muzica (1) netflix (2) newsletter (1) NFC (2) noi (4) notificari (1) nou (8) numar (1) numerotatie (1) office (1) onedrive (1) online (18) operator (1) optimizare (1) Orange (5) ortodox (1) outlook (2) overdraft (1) parc (1) parcare (1) Parking (2) parteneri (3) PC (2) PDF (1) pe desktop (2) pensie (2) pensii (1) perimetru (1) personalizare (1) personalizat (1) PET (1) Pinterest (1) plan (1) plan cadastral (1) planificare (1) plata (1) platforma (7) plati (3) play store (1) portabilitate (1) portal (2) portret (1) postere (1) powerpoint (1) preinstalate (1) premium (2) print (1) pro (1) producator (1) produs (1) profesor (1) program (1) promovare (1) protectie (1) public (1) publice (1) publisher (1) puzzle (1) Qualcomm (1) raspundere profesionala IT (1) RCA (2) realitate augmentata (2) receptii (1) reciclare (3) recompense (1) reduceri (2) reguli (1) retea (2) returnare (1) ReTuRO (1) Reverse PET (1) revolut (6) revolut bank (1) rewards (1) ROeID (1) role playing (1) romana (1) Romania (6) rooms (2) ruta (1) rutier (1) salarii (1) Salvamont (1) Samsung (1) Samsung Galaxy S21 (1) sanatate (6) schi (1) scurtare (1) search (2) securitate (1) securizare (1) selfie (1) servicii (3) serviciu (3) sex (1) SGR (2) shooter (1) shopping (1) simulare (1) simultan (1) sincronizare (2) sistem (4) skype (2) slack (1) smartphone (8) smartwatch (2) smishing (1) SMS (3) Social (2) Social alert (1) social media (2) socializare (2) societate (1) sofer (2) soft (44) solicitare (1) solutie (1) SOS (1) spaces (1) specialist (1) split bill (2) sport (2) sportive (1) sports (1) stadia (1) standard (2) STB (1) stergere (1) strategie (1) streaming (1) suprafata (1) supravietuire (1) Surface (1) tablete (3) talie (1) talon (1) talon pensie (1) tastatura (1) tehnice (1) telefoane (3) telefon (4) Telegram (1) text (1) ticketing (1) Tik Tok (1) tiktok (1) tinder (1) Total Security 2020 (1) tracking (1) traducere (2) trafic (1) Trafic alert (1) transcript (1) transfer (2) transilvania (4) translate (2) transmisiune (1) transport (2) tranzactii (1) traseu (2) tren (3) Tumblr (1) turism (1) twitter (3) unic (1) unica (1) Unicredit (2) univerbal (1) util (3) utile (1) utilitar (1) utilizatori (2) vapor (1) varsta (1) vault (2) vechi (1) vehicul (2) venituri (1) Viber (1) video (7) virtual (2) virtual kybd (1) virus (3) Vodafone (2) VPN (1) waze (3) web (3) webcam (1) whatsapp (4) whiteboard (1) Windows (6) Windows 10 (1) Windows 11 (2) word (1) youtube (3) yoxo (1) zbor (1) zitec (1) zoom (1)